Ljubav i veze

Jeste li znali? – Ovan "pada" na crvenu boju, Lav na zlato, a Škorpija na malu crnu haljinu

Napisao admin

Svaki horoskopski znak je sklon određenim bojama, krojevima i uzorcima, pa čak i određenim modnim trendovima. A ako znate čemu je sklon vaš (potencijalni) partner, možda ćete ga lakše osvojiti.


Zavodnica (Foto: Cure.ba)

Ovan
Crveno, crveno i samo crveno. Ovan jednostavno ne može odoleti toj boji pa se slobodno “zacrvenite” od glave do pete. Osim toga, Ovnovi vladaju čelikom i gvožđe pa ne zaboravite odevnu kombinaciju začiniti štiklama sa šiljcima.

Bik
Bik je zemljani znak i vlada u vreme proljeća pa je sklon slatkastom, zemljanom mirisu koji možemo osetiti nakon kiše. Kod njih se sve vrti oko preplanulog tena, zelene i drugih zemljanih boja. Obucite se u skladu sa tim i sigurno ćete privući pažnju Bika.

Blizanci
Život je poput zabavnog parka za ovaj znak kojem sve vrlo lako i vrlo brzo dosadi. Zato, ako želite postati predmet njihovog interesa, a onda i zadržati taj status, neka vam izgled i garderoba budu raznoliki baš poput njih. To neće biti lako, ali mogli biste se i sami da se dobro zabavite birajući i kombinujući.

Rak
Rakovi su primarno porodični ljudi, ali to ne znači da ih privlače kecelje. Vole plavu boju koja se često poklapa s bojom njihovih očiju, ali i ostale “vodene” boje koje izražavaju njihovu ljubav prema nežnosti i sigurnosti.

Lav
Lav vlada zlatnom bojom i obožava svetle, ali jarke boje. Želite li da zapadnete za oko jednom Lavu, ili Lavici, obucite se u zlatne nijanse. Ako sebi ne možete priuštiti skupe modne dodatke ili pravo zlato, barem se pobrinite za to da na odeći imate zlatnih detalja. I da, crvena boja je poželjna s obzirom na to da se radi o vatrenom znaku.

Devica
Poznate su po gotovo opsesivnoj ljubavi prema čistoći i urednosti pa proverite svakako da li vam je odeća dobro ispeglana i imate li kakvih mrlja na njoj pre nego što ostvarite prvi kontakt. Ne brinite se ako Devica nije toliko uredna ili doterana kako biste očekivali. To verojatno znači samo da je žurila da vas što pre upozna.

Vaga
Ovaj znak traži ravnotežu u svemu. Zato, ako želite privući njihovu pažnju, pobrinite se da ste usklađeni. To podrazumijeva usklađen kaiš, cipele i torbu, a da ne govorim o nekim drugim, “ličnim” dodacima. I bez jarkih boja. Vage vole suptilnost.

Škorpija
Njihova je boja crna i nemojte misliti da vas neće primetiti ako ne nosite nešto upadljivije. U njihovim je glavama mala crna haljina ili elegantno crno odelo puno zavodljivije i upadljivije od klovnoskih odela.

Strelac
Ovaj je znak poznat po ležernosti pa ako želite privući njihovu pažnju, nemojte preterivati sa doterivanjem, a nemojte ni od njih nikad očekivati formalno odelo. Osim ako se zaista ne dosađuju i ne predlože sami. Idealna odeća za vas? Farmerke, dobre patike i zabavna majica koja vam dobro stoji.

Jarac
Za razliku od Strelaca, ovaj znak zaista voli da se dotera. Upoznate li ih u službenom okruženju, i oni će hteti da vas vide u formalnom, ali pažljivo biranom izdanju. Obožavaju uniforme, uključujući one koje zapravo svako od nas svakodnevno nosi u kancelariju, pogotovo sa prugicama. To im govori da ste prodorni i uspešni.

Vodolija
Da li imate neku odeću iz 60-ih? Ako nemate, pronađite neki vintage dućan i tu ćete sigurno naći put do srca Vodolije. Ili to ili isprobajte sa nekom ludom, ali sofisticiranom frizurom koju niko drugi nema. Oni žele da sve što ima veze s njima, uključujući i njihovog partnera, odražava različitost.

Ribe
Nežno i prirodno – to je ono što Ribe vole. Činjenica je da su sklone i glamuru, ali samo iz razloga što im pomaže da pobegnu od stvarnosti. Želite li da ih zadržite kraj sebe, moraćete naučiti svaki kozmetički trik koji ste ikad pročitali, i ne govorimo samo o šminki. Odevanjem svaki dan možete izraziti stav.

tportal

Komentari

komentara