Ljubav i veze

Prognoza za Valentinovo – Valentinovo nosi sreću Biku i Vodenjaku, a Raku i Lavu brige

Napisao admin

Dok će Dan zaljubljenih donijeti ostvarenje romantičnih snova Ovnu, Biku i Vodenjaku, razočarani će biti Djevice, Rakovi i Lavovi.


Valentinovo (Foto: Cure.ba)

OVAN

Veza postaje sve jača

Zvijezde se smiješe pripadnicima ovog znaka cijelu veljaču, pa tako i na Valentino. Novi Mjesec donosi učvršćivanje ljubavne veze, osjećaja bliskosti i povezanosti s partnerom. Tako će Dan zaljubljenih biti odličan uvod u dobru ljubavnu situaciju cijele godine, a Valentinovo će ispuniti sva očekivanja. Ni samci neće biti nesretni jer vjeruju da se stvari polako “sjedaju na svoje mjesto”.

BIK

Bikovima sreća u ljubavi postaje prioritet

Upravo će Bikovi biti jedni od najsretnijih u ljubavi u cijeloj godine, a za Valentino ih očekuje ugodno iznenađenje. Veza će u to vrijeme prijeći na novu razinu, bilo zarukama, razgovorima o budućim planovima ili djeci. Slobodni će sve više razmišljati o ljubavi, a počet će poduzimati i konkretne korake da se to ostvari.

BLIZANCI

Blizancima će neke stvari postati jasnije

Valentinovo će donijeti razjašnjavanje odnosa, bilo da su se Blizanci odlučili s kime žele biti ili žele li ostati ili otići iz veze. Budući da su u suštini romantični, imaju velika očekivanja od partnera za Dan zaljubljenih. Ove godine moguće je i da će sami sebi napokon priznati kako doživljavaju ovaj dan. Samci će definirati što ne žele i dobro se osjećati u svojoj koži.

RAK

Bilo je i boljih dana za Raka

Prognoze za Valentinovo i općenito ljubavni život u veljači za pripadnike ovog znaka nisu baš dobre. U vezi će se osjećati kao da ih druga strana zapostavlja te da su oni ti koji vole više što će ih opterećivati. Ništa bolje neće biti ni samcima koji će biti razočarani jer nisu dobili nikakav znak pažnje od simpatije. Najbolje je da ništa ne forsiraju da ne bi završili u vezi koja im ne odgovara.

LAV

Lav će spoznati probleme

Romantično ozračje na Dan zaljubljenih pripadnike ovog znaka samo će podsjetiti da nisu zadovoljni sa svojom ljubavnom situacijom. Zbog razočaranja će zauzeti posve novi stav u vezi, koji u krajnjoj liniji njima donosi dobro. Shvatit će da ne može sve u životu biti idealno, no i da je ponekad najbolje primiriti se te čekati što će druga strana napraviti. Samci će biti pomalo ogorčeni na svoj status i opterećivati se time zašto nisu u sretnoj vezi.

DJEVICA

Kod Djevice sve stagnira

Valentinovo i situacija na ljubavnom planu u veljači za pripadnike ovog znaka ostaje ista kakva je bila i dosad. Stvari će se odvijati pomalo usporeno, bez bitnih događaja, saznanja ili snažnih osjećaja. Romantični pripadnici ovog znaka zbog toga će biti razočarani, no najbolji im je savjet da budu strpljivi. Samci se s pravom mogu nadati da će napokon upoznati nekog zanimljivog.

VAGA

Vage bi se mogle i zaljubiti

Venera i Neptun na strani su ovog znaka i donose im dobru sreću u ljubavi. Oni koji su u sretnim vezama otkrivat će sve čari vremena provedenog udvoje te uživati u sitnim znakovima pažnje. Ipak, ponešto bi se problema moglo stvoriti kod onih koji previše vremena posvećuju poslu, a premalo vezi. Samcima se također smiješe zvijezde, pa bi se baš u veljači mogli zaljubiti.

ŠKOPRIJA

Škorpion treba kontrolirati svoje osjećaje

Pripadnicima ovog znaka Dan zaljubljenih neće teći po planu, a moguća je i svađa s partnerom. Problem će se javiti zbog egoističnih očekivanja, a mogu rezultirati i burnim raspravama u kojima će Škorpioni teško kontrolirati svoje osjećaje. Samci će biti pomalo nervozni te ni sami neće znati što žele u ljubavi.

STRIJELAC

Strijelcima će Valentinovo izmamiti osmijeh

Pripadnike ovog znaka očekuje lijepo iznenađenje za Valentinovo, u obliku potvrde da su osjećaji partnera jaki koliko god Strijelci u to sumnjali. To će im donijeti olakšanje i mir te simbolizirati ulazak u stabilno ljubavno razdoblje. Samci trebaju prestati idealizirati ljubav i dati priliku nekome s kime dijele prijateljstvo.

JARAC

Jarac ne treba oklijevati sa svojim osjećajima

Valentinovo pripadnicima ovog znaka dolazi kao okvir onoga što osjećaju već dulje vrijeme. Stoga ne bi trebali oklijevati već se prepustiti svojim osjećajima u naručju onog tko ih voli. Napokon ćete se osloboditi osjećaja problema i sumnji, a u tome će vam pomoći zvijezde. Samci bi trebali riješiti neke stvari u svojoj glavi prije nego se posvete bilo kakvom odnosu.

VODENJAK

Vodenjak je najveći sretnik Valentinova

Što se tiče sreće u ljubavi može se reći da se Vodenjacima ovog Valentinova napokon sve “posložilo”. Venera će im donijeti blagoslov u romantičnim susretima koji će biti poput melema za rane nakon duljeg razdoblja tuge. Nakon toga, ljubavni će život biti poput vrtuljka, no i samci i oni u vezama napokon će imati konkretan cilj.

RIBE

Ribama će odlučiti za Valentinovo

Sanjari Zodijaka, kako se još naziva pripadnike ovog znaka, za Valentinovo bi mogli razviti agresivan pristup prema svom ljubavnom životu. Osjećat će intenzivnu potrebu da odluče što žele, a što ne, što je dobro polazište za ljubavnu situaciju u cijeloj godini. Najbolji savjet za one u vezama i samce je da pokušaju sagledati stvari iz drugačije perspektive.

24sata.hr

Komentari

komentara