Ljubav i veze

Vođenje ljubavi sa OVIM ZNAKOM se ne zaboravlja – i nije Škorpija! A evo ko je ŠAMPION LOŠEG VOĐENJA LJUBAVI po horoskopu

Napisao H. H.

Odmah ćemo vam otkriti – prvo mesto ne zauzimaju Škorpije!

BLIZANCI

Verovali ili ne, prvi na listi najboljih ljubavnika horoskopa nisu Škorpije već upravo Blizanci. Veliki su zavodnici i u krevetu vas sigurno neće razočarati. Oni su zapravo savršena su kombinacija intelekta i kreativnosti što ih i čini takvim ljubavnicima. Vole duge predigre, pa često ne znate da li će biti nečega ili ne, ali kada je seks u pitanju, oni nikad ne ostavljaju stvari nedovršenima i pobrinu se da iz kreveta izađete sa širokim osmehom – od uva do uva..

ŠKORPIJA

Ako tražite uzbuđenje koje će vas ostaviti bez daha, Škorpije se najbolje rešenje. One su vatrene u svakom smislu. Za razliku od Blizanaca, Škorpije nisu poznate po kreativnosti, ali zato su veoma izdržljive. Nekada mogu izgledati napadno obzirom da hoće sve ili ništa. Vole da preuzmu inicijativu i da dominiraju. Seks igračke kao što su bič i lisice su neizostavne u njihovoj seksi opremi.

VODOLIJA

Seks sa vodolijom je uvek avantura. Nemojte da vas iznenadi kolekcija seksualnih igračaka budući da je Vodolijama to omiljeni deo odnosa. Za Vodolije odličan seks je pun eksperimentisanja, tako da sa njima nikad neće biti dosadno, niti ćete ostati nezadovoljni.

A sada je vreme i da otkrijemo najgoreg ljubavnika horoskopa – lošeg onoliko koliko mu je veliki ego, a ogroman je.
LAV

Lav samouvereno drži titulu najgoreg ljubavnika. Utešna vest je ta da imaju potencijala da postanu jako dobri, ali za to im je potreban jako strpljiv partner koji ih neće osuđivati. Ukoliko je vaš emotivni partner Lav u horoskopu, nemojte mu zameriti ako mu se desi da odmah nakon seksa zaspi. Niste vi u pitanju, to je njegova narav.

Izvor: yourtango.com

Komentari

komentara