Ljubav i veze

Šta ga to privlači – Kakve žene privlače muškarce po horoskopu?

Napisao admin

Ako znate što je u horoskopu, ovdje ćete saznati što njega privlači i koje kvalitete treba da imate kako biste ga zaveli. Čak i ako ne pronađete neke od navedenih kvalitete kod sebe, pokušati, jer nikad se ne zna.


Ljubavni par (Foto: Cure.ba)

OVAN

Muškog Ovna najviše privlače žene koje su neovisne i smjele, hrabre i spontane. Oni poštuju slobodu ovakve žene i cijene njenu snagu i hrabrost. Muški Ovnovi vole izazove i mogu uživati u tome da ih zavodi samopouzdana žena tako što će se opirati taman toliko da sve učine još zanimljivijim.

BIK

Bik voli žene koje su slatke, mazne, mirne i ugodne i koje pokazuju privrženost milovanjem i poljupcima. Preferiraju žene koje su ležerne i čvrsto na zemlji, ali ne i one koje su previše neovisne ili energične.

BLIZANCI

Muškarca u znaku Blizanaca privlače žene koje su pametne i nestalne, a pomalo i tajanstvene. Može ih privući i ne toliko privlačna žena koja je duhovita i zanimljiva, jer su to osobine koje Blizanci cijene više od ljepote.

RAK

Raka privlače žene koje su spremne da budu pored njega kad su mu potrebne i brinu o njemu. Žena koja pazi i mazi muškarca Raka i čini da se on osjeća voljenim vrlo brzo će dobiti mjesto u njegovoj kući, pošto je kuća mjesto gdje oni žele se osjete voljeno, njegovano, maženo i paženo.

LAV

Lav želi ženu kojom može se ponosi, onu koja čini da on izgleda dobro u očima drugih samo zato što je takva žena uz njega. Prelijepe, dramatične, rafiniranih i rezervirane žene su ono što njega privlači.

DJEVICA

Žena koju će muškarac Djevica najprije primijetiti je žena koja je uvijek dotjerana i konzervativno obučena. Oni su vrlo probirljivi i ne žele ništa manje od savršenstva, zbog čega su vrlo često sami.

VAGA

Mušku Vagu privlači žena koja ima stila, ali nije previše formalna kad ne treba. Ona može biti donekle profinjena, ali ne smije biti ohola, može biti izbirljiva, ali ne previše, može imati more kontradiktornih osobina, sve dok je iskrena u svojim namjerama i nema skrivenih ulaznice.

ŠKORPION

Žena koja želi privući emotivno nestabilnog muškarca Škorpiona mora biti vrlo vitalna i strastvena. Oni žude za dinamičnim i snažnim ženama koje nisu neodlučne i slabe volje.

STRIJELAC

Muškarac Strijelac voli žene koje su poštene, izravne i pouzdane – praktično žene koje bi mu istovremeno bile i prijatelji. Oni žele žene koje su u jednom momentu djetinjaste, au sljedećem bi da filozofiraju o ozbiljnim stvarima, ali koje su uvijek sretne i zadovoljne.

zenstvena.com

Komentari

komentara