Ljubav i veze

Koje je vaše tajno oružje – Škorpije imaju neobjašnjiv šarm, žene Bikovi su fatalne

Napisao admin

Kako zavode žene Ovnovi, šta preduzimaju pripadnice vodenih znakova, a u čemu je tajna šarma Blizanaca – otkrijte koje je vaše tajno oružje i kako da ga najbolje upotrebite.


Ljubavni par (Foto: Cure.ba)

Ovan

Žena Ovan je vatrena osvajačica koja voli da bude u centru pažnje i to čini izuzetno seksepilnom odećom. Voli da se “utegne”, ali to čini kako bi istakla snagu svoje ličnosti. Pripadnice ovog znaka imaju zanimljivo, izražajno lice, neposredne su u komunikaciji i strastvene.

Bik

Žene Bikovi menjaju svoj pristup od nevine devojke iz komšiluka do fatalne žene. Obično imajubujne grudi, nešto šire bokove i snažan karakter. Erotične su i vole da dodiruju tokom komunikacije.

Blizanci

Ona je večito dete sa sto lica. Pripadnice ovoga znaka izrazito su šarmantne, brzo misle i komunikativne su.Omiljene su u društvu, obično svetle kose i svetlih očiju, i tamnijeg tena. Vole da se transformišu i da svoj zavodnički pristup menjaju u zavisnosti od cilja, odnosno tipa muškarca.

Rak

Žene Rakovi su nežne i osetljive. Obično imaju obline, vole porodicu i muškarci ih smaraj poželjnim partnerkama. Izuzetno su ženstvene i vole pažnju kavaljera.

Lav

Lavice su dominantne, spretne i, poput ostalih vatrenih znakova, vole da budu u centru pažnje. Vole naglašen nakit, obično imaju bujnu kosu, glasne su i autoritativne. Svoje mane će uvek da pretvore u prednosti.

Djevica

Device imaju latentnu seksualnost. U svakodnevnom životu su pedantne i organizovane, a takve su i u igri zavođenja. Obično igraju na kartu dobre devojčice, imaju prefinjene crte lica i romantični stil oblačenja.

Vaga

Vaga ima odlične zavodničke metode i dosta pazi na izgled. Znaju da se dobro i primereno obuku u svakoj situaciji, pažljivo se doteruju, ali znaju i te kako da zavedu svojim stajlingom. Frizura im je uvek odlična, a šminka perfektna.

Škorpija

One su opasne zavodnice. Imaju neobjašnjiv šarm, prodorne su i obično imaju promukli, senzualni glas. Obaraju s nogu, ali znaju da budu posesivne. Kada zavode, igraju toplo – hladno, pa partnerima znaju bukvalno da “pomute razum”.

Strijelac

Žene Strelčevi su neuhvatljive. Obično imaju sportski stil, alivole nakit. Krase ih duge noge, ali nemaju preterane obline, što lukavo znaju da pretvore u svoju prednost. Ukoliko i imaju nedostatke, njihov smeh je jednostavno neodoljiv.

Jarac

Žena Jarac osvaja hladnoćom. One deluju kao moćne i nepokolebljive žene i obično “napadaju” slabije partnere. Imaju lepe noge, obično su vitke, a znaju da istaknu vitku figuru dobrom odećom.

Vodolija

Vodolije deluju nezainteresovano o utisku koje ostavljaju na muškarce. Pripadnice ovoga znaka zanima duhovni nivo, vrlo su moderne, hrabre i neopterećene. Obećavaju spoj nespojivog u oblačenju, vole ljubičastu boju i umeju da izgledaju seksi čak i u patikama. Uglavnom negujuprirodan izgled.

Ribe

Ribe su nežne i osetljive. Ali, to je samo trik zlatne ribice koja će “nesvesno” da se uplete u mrežu svog lovca. One su graciozno građene, imaju nežne i lepo oblikovane noge, sanjiv pogled, ali bez problema će da iskoriste svoju kartu ranjive dame.

zenskikutak.rs

Komentari

komentara