Ljubav i veze

Poljuljat će vam vezu – Pet fraza koje muškarci ne žele čuti!

Napisao admin

Postavljanje "krivih" pitanja može unijeti nemir u vezu, izazvati napadaje ljubomore i poljujati povjerenje, a osobito ako se ona odnose na seksualnu prošlost partnera..


Ljubavni par (Foto: Cure.ba)

Moj bivši je to uvijek tako radio…

Komentari o bivšima, bili oni pozitivni ili negativni, loše djeluju na muški ego. Partner bi mogao pomisliti kako nije jednako dobar kao vaš bivši ili da još uvijek niste preboljeli bivšu ljubav. Zato s takvim izjavama treba biti oprezan jer unose nemir u vezu i izazivaju napadaj ljubomore.

S koliko si žena spavao?

Pitati muškarca s koliko je žena spavao prije vas, škakljivo je pitanje zato što sa sobom otvara nova pitanja. On bi mogao isto pitati i vas pa ga je bolje ne postavljati ako sami niste spremni odgovoriti. Otkrivanje seksualne prošlosti moglo bi vas navesti da promijenite mišljenje o partneru, izazvati napadaje ljubomore i dovesti do nepovjerenja. Naročito, ako pomislite da ne govori istinu.

Moj tata će to srediti, on stvarno zna kako popraviti stvari

Muškarci su posebno ponosni na svoje “muške” vještine, među kojima je i obavljanje sitnih popravaka po kući. Zbog toga se osjećaju kao glava kuće koja je sposobna brinuti se o svojoj obitelji. Govorenjem da će stol bolje popraviti vaš tata zasigurno ćete poljuljati njegov položaj i samopouzdanje.

Misliš li da je lijepa?

Ovo je trik-pitanje koje samo unosi dodatnu zbrku u vezu. Ako muškarac odgovori potvrdno, prijeti mu ljubomora i stalno prebacivanje, a odgovori li negativno, moglo bi ga se optužiti da laže. U takvoj situaciji jednostavno ne može pobijediti.

Trebamo razgovarati

Sama fraza “trebamo razgovarati” ima negativne konotacije i najčešće označava loše vijesti. Žene ju vole koristiti u ozbiljnim temama što muškarci znaju i već se na sam spomen uspaniče. Oni to vide kao napad iz kojeg nema izlaza i osjećaju se poput djece kad ih roditelj kudi.

24sata.hr

Komentari

komentara