Ljubav i veze

Sve je stvar tajminga – Kako da odlučite da li je vrijeme da spavate sa njim?

Napisao admin

Ponovo ste spremni za pravu vezu, ali vremena su se promijenila i u dilemi ste da li bi trebalo da spavate sa tim slatkim momkom već poslije prvog sastanka ili možda tek za nedjelju dvije?


Seks (Foto: Cure.ba)

Činjenica je da muškarci vole lake djevojke sa kojima mogu da spavaju već na prvom sastanku, ali činjenica je i da muškarci takve djevojke ne žele za ozbiljnu vezu.

Muškarci zapravo vole djevojke sa stilom zbog kojih moraju da ulože vrijeme i trud da bi ih osvojili. Muškarci su ponosita bića i vole da se potrude oko nečega.

U razgovoru sa brojnim muškarcima, magazin Elite daily, otkrio je da ni jedan muškarac ne želi vezu sa djevojkom sa kojom je spavao već prve noći, pa čak i prve nedjelje.

Kada odlučite da spavate sa novim muškarcem u vašem životu taj momenat stvari može da preokrene u pravu vezu ili da, pak, potpuno ugasi tu šansu.

Kada bi zapravo trebalo da spavate sa novim dečkom?

Magazin Ellite daily kaže da je istraživanje pokazalo da je ova “igra čekanja” podijeljena u tri prilike.

Jedan dan do jedne nedjelje

Ukoliko ozbiljno razmišljap da imaš seks sa svojim novim dečkom nakon samo dan ili nedjelju dana viđanja, onda jednostavno možeš odmah da zaboraviš na vezu sa njim. Za ovo vrijeme ste se jedva upoznali i on nije imao dovoljno vremena da počne da vas poštuje. Ukoliko želiš pravu vezu a ne da budete “prijatelji sa povlasticama” onda još ne treba da “se date”. Ukoliko samo želite seks sa tim dečkom onda to slobodno uradite.

Dvije do tri nedjelje

Za ovo vrijeme ste vjerovatno već proveli dosta vremena zajedno i vjerovatno već bili doekle intimni. On vas je izvodio na večere i u kafiće, trošio je novac i vrijeme na vas i vjerovatno ste upoznali nekog njegovog prijatelja. Sve ide u dobrom pravcu i pitate se da li je vrijeme da mu date cijelu sebe. E pa, istraživanje pokazuje da je ovo najkritilnije vrijeme jer ste ćete se onda definitivno emotivno vezati za njega. Ovo je često tačka kada shvatimo da smo omanule, i da muškarcu treba više vremena da se emotivno veže za neku ženu. Možete imati seks sa njim tada i možda će ostati sa vama, ali ako niste sigurne onda nemojte još da rizikujete.

Mjesec dana i duže

Do ove tačke već ste proveli mnogo vremena zajedno i možda već prespavali jedno kod drugog i jedva izdržavali seksualnu tenziju između vas. Mjesec dana bez seksa vjerovatno ste već pričali o tome koliko vam je stalo jednom do drugog i veza vam je već na dubljem nivou. Možda ste već vidjeli strane jedno drugog na koje niste baš ponosni a ipak se još viđate.

Nakon mnogo razgovora sa muškarcima, Ellite daily je otkrio da je ovo vrijeme kada je prilično sigurno da spavate sa novim dečkom a da vas poslije toga ne ostavi i da ne rizikujete da mu postanete samo kombinacija.

– Ukoliko se viđam sa djevojkom preko mjesec dana a nismo imali seks, onda je jasno da želim da budem sa njom – rekao je Džon za Ellite.

Raditi na značajnoj vezi je isto kao i graditi kuću. Ne može da gradite kuću bilo gdje i sa bilo kim.

cafe.ba

Komentari

komentara