Ljubav i veze

Zadivite ga… – Kako začarati frajera i navesti ga da vas nazove?!

Napisao admin

Da dečki malo bolje kuže stvari, nazvali bi minutu nakon dejta, ali oni ponekad nemaju pojma. Evo kako mu ekspresno pokazati koliko ste super.


Djevojka (Foto: Cure.ba)

● Zadivite ga svojom šarmantnom aurom

Pođite od sebe, razmislite na što se vi palite. Na smijeh, veselje, dobre fore?! Vjerujte, i s frajerima je tako. Isto tako, nitko ne voli slušati kako se žalite na vrijeme ili posao punih 20 minuta. Ljude privlači samopouzdanje i veselje, zato dajte sve od sebe da budete nasmijani, vedri i duhoviti.

● Neka se uz vas osjeća dobro

Volite kad vam dečko udijeli kompliment, je li tako? E, pa možda niste znali, ali ni muškarci nisu imuni na lijepu riječ. Pohvalite njegovu visinu, humor, osmijeh… I ako učini nešto lijepo za vas, plati večeru ili vam da kompliment, zahvalite i dajte mu do znanja da je – baš sladak.

● Pokažite mu da želite da otpočne lov

Većina muškaraca voli osvajati, ali nemojte se zavaravati da su oni ti koji trebaju učiniti prvi korak. To ste vi. Suptilno mu dajte do znanja da vam se sviđa, ali nikako nemojte otkriti sve karte… A onda se prepustite njegovim instinktima lovca.

● Nemojte da vas se boje. Nemojte!

Morate olakšati frajeru da vas pozove van. Ako djelujute zastrašujuće, onda će samo oni koji misle da su bogom dani imati hrabrosti pozvati vas na dejt. Budite topli i ponašajte se prijateljski i nikako ga nemojte osuđivati. A nemojte ni pitati što vozi i koliki mu je stan.

cosmopolitan.hr

Komentari

komentara