Ljubav i veze

„Imaš previše kilograma, kako si smuvala takvog frajera“ Odgovorila im je…

Napisao A. K.

Džena Kučer je svesna izgleda svog supruga i smatra da ga potpuno zaslužuje bez obzira na sopstveni višak kilograma.

Džena Kučer je svesna izgleda svog supruga i smatra da ga potpuno zaslužuje bez obzira na sopstveni višak kilograma.

Zato kada je dvadesetdevetogodišnja fotografkinja iz Vinskonsina dobila poruku na Instagramu vezanu za svoj brak sa tridesetjednogodišnjim trenerom Druom, odlučila je da se obrati svim „hejterima“.

“Neko mi je poslao poruku da ne može da veruje da sam u vezi sa momkom koji tako dobro izgleda. Nisam mogla da verujem šta sam pročitala“, napisala je.

Ona je potom za „Njujork post“ komentarisala da ovo nije prvi put da je ljudi pitaju kako je smuvala tako dobrog tipa. Umesto odgovora, ona je odlučila da postavi zajedničku fotografiju sa plaže objašnjavajući kako njena kilaža nije uopšte važna kada je u pitanju prava ljubav.

“Deo moje nesigurnosti se ponovo pojavio kada sam se udala za njega. Zašto bih ja, devojka s oblinama, bila uopšte s njim? Osećala sam se manje vredno jer nisam mršava smatrajući da ga ne zaslužujem“, napisala je.

Njena fotografija dobila je preko 60 hiljada lajkova, a postovi na nalogu su nastavili da se nižu u sličnom kontekstu.

“Mi smo običan par koji voli da provodi vreme sa svojim psima i da uživa u zajedničkom vremenu. Zar se u braku ne radi o ljubavi, prihvatanju i stavljanju na prvo mesto bez obzira na sve drugo. To kako izgledamo nema veze sa ljubavlju i da li je viralno ili ne. Zahvalni smo jedno drugom na svakodnevnom inspirisanju. Ovaj muškarac voli svaku moju oblinu, svaku rupicu, svaki kilogram i bubuljicu u poslednjih 10 godina i uvek me je podsećao koliko sam lepa kada sam bila nesigurna. Ja sam mnogo više od svog tela, a i on je. Pa, samim tim i vi!“, zaključila je.

Izvor:  Super žena

Komentari

komentara