Ljubav i veze

Iznenađeni? – Na ovo žene misle 627 sati godišnje

Napisao admin

Mrlje na licu, otečenost, loša frizura i drugi problemi vezani uz izgled tjeraju žene da na razmišljanje o tome potroše čak cijeli jedan mjesec.


Žena (Foto: Cure.ba)

U britanskoj studiji tvrtke Invistaa sudjelovalo je 2.000 žena, a rezultati pokazuju da se oko svog izgleda godišnje brinu 627 sati i 28 minuta.

Većina tog vremena odvojena je za brige oko toga što odjenuti tog dana i kako to izgleda, ali najveća je zabrinutost oko viška kilograma. Oko toga žene tjedno razmišljaju jedan sat i 46 minuta.

Istraživanje je pokazalo da žene također tjedno potroše sat i 26 minuta razmišljajući kojim odjevnim kombinacijama mogu sakriti kritične zone na tijelu, a osam od deset žena ima dana kada će se boriti s tim problemom bez obzira na to što im ogledalo daje dobru sliku fizičkog izgleda.

O nadustosti razmišljaju sat vremena tjedno, dok upola manje vremena brinu o tome jesu li im grudi premale. Daily Mail piše kako sve te brige najčešće isplivaju na površinu kada se spremamo za neka važna događanja poput vjenčanja ili pak večernjih izlazaka.

tportal

Komentari

komentara