Ljubav i veze

Da on nikada ne pomisli na drugu ženu – Postanite vrhunska ljubavnica!

Napisao admin

Koliko puta ste poželjele da se vaš muškarac nikada ne okrene za drugom ženom i da ne gleda porno filmove uživajući u njima? Vjerovatno mnogo. To što on radi ne znači da vas ne voli, ali za svaki slučaj pronašli smo za vas nekoliko savjeta kako da postanete vrhunska ljubavnica i da vaš muškarac nikada više ne pomisli na drugu ženu.


Strast (Foto: Cure.ba)

1. Prije svega trebate prihvatiti svoje tijelo i voljeti svaki dio na njemu. Zaboravite na nedostatke i sve pretvorite u svoje vrline. Ako smatrate da vaša koža nije dovoljno zategnuta, redovno radite vježbe za zatezanje ili jednostavno otiđite u teretanu. Na taj način ćete postići rezultate, ali i biti zadovoljni samom sobom. Nikada ne smijete muškarcu govoriti koje nedostatke vidite na svom tijelu, jer ih on ne vidi.

2. Kako biste postali dobra ljubavnica ne znači da morate promijeniti mnogo muškaraca u svom životu, nego da sa svojim partnerom trebate voditi ljubav što češće. Svaki put vaš seks će biti sve bolji i bolji, a još ako počnete da eksperimentišete vašem, ali i partnerovom uzbuđenju neće biti kraja.

3. Budite sigurne u ono šta volite da vam muškarac radi u krevetu. Nikada ne smijete glumiti da vam se nešto sviđa, ako vam se to ne sviđa. Naravno trbate da date partneru doznanja šta vam odgovara, ali pokušajte to da uradite na suptilan način kako se on ne bi uvrijedio.

4. Ako je vaš partner pun ideja i spreman je da eksperimentiše u seksu, a vi ipak niste taj tip, možda biste ponekad mogli i pokušati nešto, a ako vam se ne svidi jednostavno partneru recite da to ne želite i da ne uživate. Predložite mu mjesta i poze koje vama najviše odgovaraju i on će vas sigurno razumjeti, a i za njegove potrebe uvijek možete naći neki kompromis.

ljepota.ba

Komentari

komentara