Ljubav i veze

Horoskop savjetuje – Bikove zavedite izgledom, a Lavove humorom

Napisao admin

Čak i ako ste na prvi pogled osvojili muškarca koji vas privlači, ne znači da ćete vrlo lako vezu produbiti ili održati. Evo što se muškarcima zodijaka sviđa, što ih privlači, a što odbija. Iskoristite ove male tajne ako ste započeli neki novi odnos.


Zavođenje (Foto: cure.ba)

Ovan
Prvi muškarac horoskopa ne želi se osjećati kao običan muškarac već kao ‘jedini’ muškarac. Kad ste s njim, on mora biti centar vašeg svijeta. Kontakt očima, ‘pametna’ pitanja i izbjegavanje pisanja SMS-ova. Ipak, ne provodite s njim previše vremena jer će inače pomisliti da nemate svoj život, donosi Svet Plus savjete.

Bik
On ne samo da ima bolje vizualno opažanje od većine muškaraca, već ima i izoštrenija čula uopće. Muškarac Bik ne može promijeniti svoju prirodu i nije kriv što ga privlače žene koje lijepo izgledaju, imaju prelijepu kosu i koje vode brigu o sebi. No, niste ni vi krivi što to sad znate i što tu malu tajnu možete iskoristiti i zavesti ga.

Blizanci
Privlače ga britke žene koje su u stanju razgovor održati zanimljivim. Također, voli i kada su njegovi prijatelji zainteresirani za vašu inteligenciju. Naravno, pametna žena zna kada je idealno vrijeme prestati pričati i početi slušati.

Rak
Uprkos njegovom tvrdoglavom i teškom karakteru, ovaj muškarac je nježna duša. On traži ženu kojoj može vjerovati, ljubaznu, punu ljubavi, ženu koja će mu biti prava podrška i sigurno utočište. Pokažite mu da ste osjećajne i bit će lud za vama.

Lav
On je karizmatičan i, što se njega tiče, privlačne i inteligentne žene su mu uvijek zanimljive. Međutim, smisao za humor je posebna kvaliteta koja nadmašuje sve druge. To, ipak, ne možete glumiti, no barem znate čime ga možete zavesti.

Djevica
Ne privlače ga žene koje su previše seksi. On želi kompletnu osobu: motiviranu, suosjećajnu, zainteresiranu za život… I moralnu. Međutim, on s druge strane i nije baš toliki čistunac. Može se reći da ga privlače žene koje su ‘zakopčane do grla’, ali s otkopčanim gornjim gumbom.

Vaga
Premda ne njeguje uvijek imidž kao da je upravo sišao s manekenske piste, voli žene sa stilom. Ona ne mora pratiti najmodernije trendove, niti nositi dizajnersku odeću. Ali, žena koja se svjesno odijeva primjereno prilici u kojoj se nalazi odmah će mu privući pažnju, a na kraju i osvojiti srce.

Škorpion
On razumije da je ljubav magična, ali je ujedno i jedan od rijetkih muškaraca koji nema nikakvih problema s tim da partnerica pokazuje čari svoje ženstvenosti. On stalno želi da koristite svoje moći zavođenja jer je tada apsolutno hipnotiziran.

Strijelac
Kod njih se sve svodi na potjeru. Ako spadate među žene koje je lako uhvatiti ili se jednostavno tako brzo zaljubite u njega, vjerojatno će odustati od takve ‘igre’ i tragati za nečim izazovnijim. Ponašajte se kao da su vaša ljubav i naklonost rijetka nagrada i tada će doslovce trčati za vama.

Jarac
Ovaj tradicionalni muškarac se divi ženama koje su u stanju ispuniti iste uloge koje su se u njegovoj obitelji ispunjavale generacijama. To ne znači da je ostao u prošlosti ili da nema otvoren pogled na svijet. On jednostavno želi djevojku koja će se svidjeti i njegovoj mami, a koju će i njegovi prijatelji cijeniti.

Vodenjak
Muškarca rođenog u ovom znaku je vrlo teško shvatiti jer ima ‘zamagljenu’ granicu između ljubavi i prijateljstva i to tako da je vrlo teško prepoznati gdje se točno vaš odnos nalazi i može li se uopće definirati. Najbolje je prvo ga smatrati prijateljem, a zatim pustiti i vidjeti u kojem će se smjeru veza razviti.

Ribe
On želi sigurnost i zato je često zanesen idejom poklapanja koja dokazuje da bi vas dvoje trebali ostati skupa. No, nemoj pretjerivati s konstantnim pritiscima i stalno koristiti izraze tipa ‘nama je suđeno’. Umjesto toga, skrenite mu pažnju na vaše sličnosti, pogotovo ako su one pomalo tajanstvene.

tportal

Komentari

komentara