Ljubav i veze

Plave, zelene, smeđe… – Šta otkriva boja njegovih očiju?

Napisao admin

Čudno, ali postoje teorije prema kojima vam boja njegovih očiju može otkriti puno – od njegove osobnosti do toga kakav bi bio dečko.


Muškarac (Foto: cure.ba)

Plave oči: Ova boja asocira na mladenaštvo i nevinost. Istraživanja su pokazala da su plavooki ljudi manje skloni agresiji, ali imaju i niže samopouzdanje. Oni s tamnijom nijansom plave su strastveniji, a svjetlije plave oči odaju veći šarm i strateško razmišljanje.

Zelene oči: Ova boja očiju nije baš česta pa se zelenooki muškarci smatraju misterioznima, a pripisuju im se i spontanost, maštovitost i snaga volje. No znajte da spontanost ima svoju cijenu – možda se na njega nećete uvijek moći osloniti, ali sigurno je da vam nikad neće biti dosadan.

Smeđe oči: Smeđooki frajeri se smatraju nježnijima, odanijima i samopouzdanijima. Smeđa boja, najčešća boja očiju, povezana je s vjerom, samopouzdanjem i odlučnošću. I, samo da znate, većina uspješnih i bogatih muškaraca je smeđooka.

Oči boje lješnjaka: Ako nas pitate, ovu bi vrstu frajera trebalo istrijebiti, a vi se ne biste trebali javljati na njegove pozive. Ako ipak želite nešto s njim, računajte na to da ćete biti jedna od mnogih.

cosmopolitan.hr

Komentari

komentara