Ljubav i veze

Muškarci, pozor – Žene primjećuju ove dijelove tijela

Napisao admin

Muškarci su puno jednostavniji od žena, što znači da većina njih živi u uvjerenju kako ih ne promatramo od glave do pete. Ipak, postoje dijelovi tijela koje primjećujemo, iako možda nikada na to ne biste pomislili.


Muškarac (foto: cure.ba)

Obrve

Neuredne ili spojene obrve nisu baš seksi, barem ne većini žena. Ne kažemo da morate depilirati obrve i izgledati kao feminizirana lutka iz izloga, ali ako su čupave ili spojene, nije ih loše urediti.
 
Nokti
 
Ogledalo muškarca, rekle bi mnoge žene. Po njima vidimo je li muškarac stvarno uredan ili nije. Lijepi, uredni nokti mogu puno pomoći u šarmiranju žene, a oni neuredni rade upravo suprotno.

Koža
 
Znamo da muškarci nisu ludi za losionima, ali žene su lude za mekanom kožom. Ako muškarac ima grubu kožu, rijetko će kojoj ženi to biti privlačno, a rješenje je vrlo jednostavno.

Stopala
 
Samo zato što su često sakrivena, ne znači da nećemo obratiti pažnju na njih. Kao i ruke, očekujemo i uredne noge, jer ništa nije gore od muškarca koji se čini savršenim dok se ne riješi čarapa.

Uši i nos
 
U muškim ušima često rastu dlake, koje s vremenom postaju dulje. Isto vrijedi i za nos, a za obje vrste dlaka postoji praktično rješenje. Ono što žene ne vole su dlake koje vire na sve strane.

index.hr

Komentari

komentara