Ljubav i veze

Muškarci su izabrali – Koji tip žene najviše privlači muškarce?

Napisao admin

U očima muškaraca ne postoji zajednički pojam idealne žene jer ukusi se razlikuju, no nakon što je izašla anketa u kojoj se preko 2.000 muškaraca izjasnilo kakav ih tip žene najviše privlači sve je mnogo jasnije: Idealna žena je brineta prirodnih oblina.


Žene (foto: cure.ba)

Istraživanje je obuhvatilo nekoliko zemalja, a anketa je sadržavala pitanja vezana za boju kose i oblik tijela.

BOJA KOSE

Ako ste mislile da su plavuše još uvijek u prednosti, varate se jer ovoga puta brinete su broj jedan. Čak 60 posto muškarac je priznalo da su im tamnokose ljepotice puno privlačnije od plavuša.

Trećina ih voli brinete, trećina crnke, plavuše su privlačne za 29,5 posto muškaraca , a svega 8 posto ih se izjasnilo da su im crvenokose ljepotice broj jedan.

OBLIK TIJELA

Da su obline još uvijek u modi potvrđuju i ovi statistički podaci jer muškarci ne žele mršavice koje izgledaju kao modeli s modnih pista već preferiraju ženstvene obline.

38,8 posto muškaraca, što je ujedno i većina, najprivlačnijim ženama smatraju one koje nose konfekcijski broj od 40 do 44, dakle prosječnu veličinu, na drugom su mjestu istinske ženske obline koje savršeno pristaju veličinama 44 i 46, a samo 10 posto smatra da je savršena ženska figura ona konfekcijskih brojeva 34, 36 i 38.

Za sve one koje već godinama raznim dijetama pokušavaju ‘uhvatiti’ liniju kakvu imaju brinete Victoria Beckham, Angelina Jolie i Catherine Middleton, a sve kako bi se svidjele suprotnom spolu, zaboravite na odricanja i uživajte u svom pravom, prirodnom ženstvenom izgledu.

zadovoljna.hr

Komentari

komentara