Ljubav i veze

3 horoskopska znaka koja vole samo jednom u životu

Napisao H. H.

Mada nam se čini da se kroz život svi zaljubimo barem desetak puta, neke osobe pravu, istinsku zaljubljenost i ljubav osete samo jednom u životu prema jednoj osobi.

 

 

 

 
One su najčešće rođene u sledeća tri horoskopska znaka, piše “Index.hr“.

Ribe

Emotivne Ribe veliki deo svog života provedu tražeći svoju drugu polovinu. Kada je jednom pronađu, učiniće sve da je zadrže. Ne obraćaju pažnju na mane svoje srodne duše jer su veliki sanjari kojima ljubav nadjačava sve. Ribe će prestati da vole tu osobu samo ako im se smrtno zameri.

Bik

Bikovi nisu zaljubljive prirode i potrebno im je više vremena nego bilo kome drugom kako bi se istinski zaljubili. Ali, kada jednom nekog istinski zavole, voleće ga do smrti. Jako su posvećeni svojim partnerima i nije im teško da porade na vezi ako smatraju da je reč o nečemu što je vredno truda.

Rak

Najverniji od svih, dobroćudni Rakovi pravi su primer osobe koja voli samo jednom. Oni svoje srce ne daju bilo kome, a kada to učine, poklanjaju ga zauvek, čak i ako im se putevi s tom osobom raziđu. Jako su brižni i spremni su da učine sve kako bi njihov izabranik bio srećan i kako bi se osećao voljenim.

 

 

 

 

Komentari

komentara