Ljubav i veze

Muškarci znaju biti divni, nježni, pažljivi – Top 5 najiritantnijih muških ponašanja

Napisao admin

Muškarci znaju biti divni, nježni, pažljivi… Ali vrlo često se znaju ponašati kao pravi divljaci.


muškarac (foto:cure.ba)

U ovih 5 situacija kao da se nadmeću ko će gore:

Utakmice

Svaka čast izuzecima, ali većina vatrenih navijača za vrijeme utakmice razvije kolektivni idiotizam. Deranje, vikanje, dobacivanje curama koje samo žele mirno proći pokraj kafića… Lista je jako dugačka. Srećom, utakmice nisu toliko često, pa im to možemo zanemariti.

Vožnja

Neki trube, neki psuju, neki namjerno voze kao manijaci kako bi pokazali da baš oni imaju najviše muškosti u sebi od svih saučesnika u prometu. Možda postoje žene kojima je privlačno iživljavanje na cesti, ali vjerujemo kako su u manjini.

Pred frendovima

Kod kuće su umiljati i nježni, ali pred frendovima glume frajere. Muškarci koji se prema curi ponašaju bahato čim je neki prijatelj u blizini nisu pravi muškarci, a većina frendova im se ruga kad nisu u blizini.

Bacanje buketa

Nedavno je jedan muškarac na svadbi intervenisao kako njegova cura ne bi uhvatila buket. Kad ga je uhvatila, uzeo ga je iz ruku i šutnuo nogom, jer se boji braka. Muškarci koji se boje obaveza su najiritantniji.

Lovačke priče

U grupi od 5 muškaraca, uvijek će se naći jedan koji mora izmisliti neku priču kako bi se osjećao nadmoćnim. I onda krene: Ko je koga osvojio, ko je imao više žena, čija je muškost veća… Nimalo privlačno ženskom rodu.

Index.hr

Komentari

komentara