Strelac

Ako ste u vezi:

Prva polovina novembra donosi vam skladne odnose sa voljenom osobom. Bićete u mogućnosti da ostvarite jedan važan zajednički cilj. Prema partneru ćete se odnositi sa puno pažnje, pružaćete podršku i imaćete razumevanja. Poboljšaćete komunikaciju i prijatno ćete iznenaditi voljenu osobu tako što ćete ispunjavati želje i poklanjati joj lepe stvari. U drugoj polovini novembra Merkur koji vlada vašim poljem ljubavi kreće retrogradno, što će dovesti do nesuglasica sa partnerom zbog nejasnoća, često u vezi sitnica. Imaćete mnogo sitnih nesporazuma i jednu svađu 26. u mesecu kada će Merkur praviti kvadrat sa Marsom. Do kraja novembra ćete uspeti da prevaziđete teškoće i postignete sklad u vezi.

Ako ste slobodni:

Dopada vam se jedna osoba ali znate kako je to neko ko je u vezi ili braku, tj. nije slobodan. Bez obzira na to, ta osoba će vam dati do znanja da želi da se upusti sa vama u tajnu vezu. Razmišljaćete da li da pristanete ali ćete sredinom novembra upoznati nekog novog ko će u vama razbuktati strasti. U početku ćete nailaziti na razne prepreke u pokušaju da se približite vašoj novoj simpatiji i već kada skoro odlučite da odustanete doći će do zbližavanja i ulaska u avanturu. Nešto stariji Strelci će nakon dužeg vremena viđanja sa osobom koja im se dopada i neizjašnjavanja iste o tome šta želi od njih, konačno dobiti polovinom meseca jasan signal da mogu pokšati i nešto više. To će biti samo prvi korak ka vezi.

Jarac

Ako ste u vezi:

Prva polovina novembra donosi vam više radosti i zajedničkih trenutaka uz voljenu osobu. Osećaćete potrebu da više vremena provodite zajedno i osmislićete i zajedničke ciljeve kojima ćete se posvetiti i zajedničku zabavu u kojoj ćete uživati. Poboljšaćete komunikaciju, dobro ćete se razumeti i oko svega važnog ćete umeti da se dogovorite. U drugoj dekadi novembra nailazićete na prolazna neslaganja oko jednog zajedničkog cilja, što će zahtevati pažljiv pristup i iskrenost. Izbegavajte da prećutkujete partneru vaše potrebe i želje jer će to više uticati na mogućnost nesuglasica u odnosu na to da otvoreno kažete šta želite, čak i ako se vaš partner ne bude složio u svemu sa vama.

Ako ste slobodni:

Mogućnosti da uđete u ozbiljnu vezu nisu povoljne tokom novembra. Nekoliko osoba će vas privući ali nakon što uđete u komunikaciju sa jednim po jednim od njih, uvidećete kako niko nije dovoljno zreo ili emotivno stabilan i da najviše što možete da dobijete jeste slobodna veza ili prolazna avantura. To vas neće zanimati. Sredinom meseca upoznaćete osobu koja će vam odgovarati kao partner ali će biti zauzeta. Ipak, biće spremna da sa vama uđe u tajnu vezu. Nešto stariji Jarčevi će početi da se viđaju sa osobom sa kojom su u prošlosti imali ljubavu avanturu ali su im se putevi razišli. Pokušaćete ponovo i u početku će vam delovati da je vaša veza skladna. Budućnost će pokazati da li će tako ostati.

Vodolija

Ako ste u vezi:

Trigon Sunca sa Neptunom na početku novembra doneće vam bolji osećaj za potrebe voljene osobe i umećete da se adekvatno postavite u svakoj prilici i pružite podršku i razumevanje. Manje nesuglasice mogu iskrsnuti neočekivano zbog sitnice ali ćete brzo da ih ublažite dogovorom. Poboljšaće se i vaša intima, pojačaće se strasti i oboje ćete biti ispunjeni. Druga polovina novembra doneće vam više druženja sa zajedničkim prijateljima. Bićete otvoreniji za izlaske, zabavu i preduzećete više inicijative da zainteresujete voljenu osobu za zajedničke aktivnosti. Konjunkcija Sunca sa Jupiterom 26. novembra omogućiće vam da započnete sa realizacijom važnog zajedničkog cilja čije će vas ostvarenje oboje usrećiti.

Ako ste slobodni:

Mesec novembar vam je povoljno postavljen za romantične susrete i za upoznavanje osobe koja ima u sebi osobine koje želite da neko s kim ste u vezi poseduje. U početku ćete biti nesigurni i nećete nalaziti pravi način sa priđete osobi koja vam se dopada i prave reči. Od sredine novembra ćete biti slobodniji i uspećete da privučete pažnju. Ubrzo ćete se bolje upoznati i početi da izlazite i da češće viđate. U trećoj dekadi meseca ući ćete u skladu emotivnu vezu i bićete srećni. Nešto starije Vodolije će pokušavati da privuku pažnju osobi sa kojom su ranije imali dobar kontak ali se to vremenom izgubilo. Uspećete da obnovite taj kontakt, a pojaviće se i obostrane simpatije. Shvatićete da ste stvoreni jedno za drugo.

Ribe

Ako ste u vezi:

Prva polovina novembra će vam proteći u skladnim odnosima sa voljenom osobom. Planiraćete zajedničke ciljeve, vaša komunikacija će biti na potrebnom nivou i umećete da jedno drugo razveselite. Emocije ćete pružati iskreno i imaćete dobar osećaj za potrebe vašeg partnera. Uživaćete u izlascima na društvene manifestacije i na izlete vikendom. Druga polovina novembra doneće vam teškoće zbog toga što će Merkur koji vlada vašim poljem ljubavi krenuti retrogradno. To će dovesti do neslaganja oko zajedničkih ciljeva, neporazuma i konfliktnih situacija u vezi dogovora koje ćete odlagati jer ćete biti preopterećeni poslovnim obavezama. Partner će se osećati zapostavljeno. Izbegavajte svađe.

Ako ste slobodni:

Uporno ćete pokušavati da privučete pažnju osobe koja vam se dopada i koju ste nedavno upoznali preko jednog prijatelja na zabavi. Vaši napori će odlaziti u prazno što će vas činiti razočaranim. Saznaćete kako se neko drugi dopada vašoj simpatiji. Sredinom novembra ćete obnoviti kontakt sa osobom s kojom ste nekada ranije imali ljubavu avanturu. Posle nekoliko viđanja bićete spremni da pokušate ponovo jer ćete shvatiti gde ste pravili propuste u prošlosti. Nešto starije Ribe će početi da se viđaju sa osobom koja im se dopada od ranije, a sa kojom su imale do sada površan kontakt. U početku će sve ići ka mogućnosti ulaska u vezu, ali će u drugoj polovini novembra doći do zastoja.

Izvor: mesecnihoroskop.com