Ljubav i veze

Pet stvari koje muškarci uvijek primijete na ženi tokom vođenja ljubavi, a nisu grudi i zadnjica

Napisao H. H.

Dok se žene trude da im kosa i make-up izgledaju besprijekorno, mozak njihovog partnera funkcionira na malo drugačiji način. Ukoliko želite doživjeti nezaboravno se*sualno iskustvo, pozabavite se s ovih pet detalja koje svaki muškarac prvo primijeti na ženi tokom se*sa.

Vašu inicijativu

Ne postoji ništa erotičnije od žene koja se osjeća dobro u svome tijelu. To je prirodni mamac za muškarce i oni mu jednostavno ne mogu odoljeti.

Osim što ženu čini se*sepilnom i zavodljivom, opuštenost tokom se*sa kao i preuzimanje inicijative muškarci tumače kao snažnu želju da budete s njima i uživate u njihovom društvu. Muškarci obožavaju kada žena zna što želi.

Vaše pokrete

Pokreti su ženino najjače oružje i to od hoda, koketiranja i ponašanja u društvu pa sve do najstrastvenijeg čina. Žensko tijelo samo po sebi je muškarcima vrlo privlačno, a još kada ono pokretima otkriva strast i zavođenje, niti jedan muškarac u tom trenutku ne može ostati ravnodušan.

Opustite se, priljubite tijelo uz njegovo i osvojili ste sva njegova osjetila.

Pogled može biti vrlo senzualno i strastveno oružje na koje ‘pada’ svaki muškarac. Oni opisuju sigurnost, samopouzdanje, užitak, strast i želju za seksom. Pogledi tokom ljubljenja, kao i pogledi na svoje i njegovo golo tijelo instant su podizači strasti i zato ih svaka žena treba maskimalno iskoristiti.

Vaš dah

Tokom se*sualnog odnosa, ono što otkriva istinsko zadovoljstvo su senzualni uzdasi žene koji u trenu mogu uzbuditi svakog muškarca. Uz pomoć uzdaha, oni znaju kada su na pravom putu, ali i dokaz kako doista uživate u njihovim dodirima, poljupcima i muškim čarima.

Prepustite se strastima i ne ustručavajte se pokazati partneru što doista osjećate tokom strastvenog čina vođenja ljubavi.

Vaš trud

Ako ste pomislile kako muškarci ne mare za vaše donje rublje ili male trikove poput depilacije i uređenja intimne zone, u krivu ste. Iako su ‘zagrijani’ za vaše tijelo, oni itekako primjećuju vaš trud da ih impresionirate. To im itekako laska, prenosi “Zadovoljna“.

Komentari

komentara