Ljubav i veze

5 važnih stvari koje bi žene trebalo da zadrže u tajnosti

Napisao H. H.

Ne mora vaš dragi da zna baš svaku sitnicu o vama, neke stvari je ljepše zadržati samo za sebe.

Poput četkice za zube, postoje i neke nematerijalne stvari koje bi trebalo da zadržite za sebe i ne delite sa drugima. Niko ne poriče da se veza temelji prije svega na povjerenju, ali takođe nikome neće ni nauditi da neke stvari ostanu tajna, piše “Cosmopolitan“.

1. Kilogrami

Iako ste vidjeli kako neke fitnes instruktorke koje su posvetile čitav život treniranju ponosno dijele svoju kilažu na Instagramu, većina žena će ovu brojku radije da zadrži za sebe. Dama se ipak ne pita za godine i kilograme, zar ne?

2. Broj partnera

Rijetko koja žena, s iole aktivnijim se*sualnim životom, će željeti da otkrije s koliko je momaka spavala. Uostalom, muškarci ne bi trebalo ni da se raspituju, jer ta cifra nikako ne utiče na njenu aktuelnu vezu. Za nju su njeni bivši bivši s razlogom.

3. Apetit

Ponekad je ženama neugodno da kažu da su i nakon neke obilnijeg obroka i dalje gladne. To se uglavnom odnosi na početak veze ili neobavezno izlaženje, prije nego što istina po ovom pitanju ispliva na površinu. Mmmmm, hrana…

4. Sposobnost u “muškim” poslovima

Ako ima potreban alat, gotovo svaka žena će uspjeti da sklopi bilo koji komad namještaja ili popravi omanji kvar. Neke žene, doduše, to neće da priznaju svojoj jačoj polovini da ne bi umanjile njegovu ulogu muškarca u kući.

5. Nezadovoljstvo nakon se*sa

Kako ne bi narušile ego svog muškarca, žene će uglavnom da prešute loše trenutke, kao i to da nisu u potpunosti zadovoljene. Da se ubacimo ovdje: okej je to taktički uraditi jednom ili dva puta, ako osjećate da mu nije bio dan, ali mu ubuduće ipak dajte neke smjernice da biste oboje uživali na duge staze!

Komentari

komentara