Ljubav i veze

Mustafa je varao Eminu, a ona mu se slatko osvetila: U vezi sa mnogo starijim čovjekom koji ima milione

Napisao H. H.

Skoro svi turski mediji su proteklih dana pisali o novoj vezi pjevačice Emine Jahović (36) i turskog milionera Sadetina Sarana (54).

Naime, prema pisanju tamošnje štampe, Emina se sa Sadetinom viđa tajno više od mjesec dana, a paparaci je prate u stopu kako bi saznali nešto više od nje.

Bivši menadžer Fenerbahčea, a danas direktor Saran holdinga poznaju se još od ranijih dana, ali pjevačica je donedavno bila u braku sa MustafoM Sandalom. Međutim, kako se razvela od Mustafe s kojim je u braku bila 10 godina, njeno srce osvojio je 18 godina stariji biznismen, piše “Viralno danas“.

İyi haftalar.. Have a nice week..

A post shared by @ sadettinsaran on

Emina Jahović je prije nekoliko dana bila meta turskih novinara koji su je ispred jednog salona čekali više od tri sata, ne bi li uspjeli izvući koju informaciju. Kad je izašla pitali su je da prokomentariše vezu sa Sadetinom, na šta je ona ljutito zatvorila vrata.

Emina Jahović Sandal (Novi Pazar, 15. siječnja 1982.) srbijanska je pop pjevačica i tekstopisac. Odrasla u Novom Pazaru, Jahović, prvo je studirala u samostanu Srpska glazbena škola u Beogradu (današnje ime “Mokranjac”). Kratko je pohađala Sveučilište Braća Karić. Do kraja 2002., potpisala je s City Records izdavačkom kućom. Popularna je u Srbiji, Crnoj Gori, BiH, Hrvatskoj kao Emina Jahović i Turskoj, gde je poznata kao Emina Sandal i Emina Türkcan

U braku je bila sa Mustafom Sandalom 10 godina, a razvelili su se prije nekoliko mjeseci.

Komentari

komentara