Ljubav i veze

Najsretnije žene su one koje dugo ostaju slobodne

Napisao A. K.

Možda su bile slobodne u srednjoj školi. Možda su bile slobodne tokom fakulteta. Možda nisu navikle na ideju da budu u vezi sa nekim. Ili možda, imaju jednu propalu vezu, i nakon toga, svi njihovi sastanci se nisu pretvorili u ništa ozbiljno.

Ili možda su odlučile da ostanu slobodne jer im je trebao odmor od veza. I naravno, imaju one koje nisu izabrali slobodan život – nego je slobodan život izabrao njih.

Koji god da je razlog, činjenica je da devojke koje dug period vremena ostaju slobodne su najsrećnije.

Ove devojke su najsrećnije jer se suočavaju sa svojom samoćom. Nije im nelagodno da idu same u šoping ili da ručaju u omiljenom restoranu. Ne osećaju se usamljeno kada spavaju same u svom krevetu, niti se osećaju kao da trebaju nekoga. Ugodno im je i uživaju same.

Ove devojke su najsrećnije jer su sebične kada su u pitanju njihove potrebe. Imaju svo vreme ovog sveta za sebe i svoje strasti. Kada su same mogu zapravo da istražuju ono što je bitno i motivišu se da idu ka svojim ciljevima.

Ove devojke su najsrećnije jer su bliske sa svojim prijateljima. Imaju vemoa snažna prijateljstva. One su sanjari. One su vatrene i strastvene u svemu što rade.

Naučile su kako da brinu o sebi. Rade naporno, plaćaju svoje račune, obavljaju šoping. One su inteligentne žene koje imaju ispunjen život.

One se ne zamaraju idejom da se udaju i imaju decu. Uživaju u životu kakav jeste, i ako neko poseban naiđe – sjajno. Ako ne, biće im savršeno u redu ako su same jer već uživaju u slobodnom životu.

Čak i ako pronađu partnera, to će biti neko ko ih ohrabruje. Neko ko ih gura napred da postanu najbolja verzija sebe. Neko ko ih upotpunjuje.

Izvor: novipocetak

Komentari

komentara