Ljubav i veze

Biće sa vama samo "u dobru" – Pet tipova muškaraca koji jednostavno nisu za brak

Napisao admin

Vrlo vjerojatno da s 18 nisi razmišljala je li dečko koji ti se sviđa "materijal za brak". No, sad kad si starija i pametnija, to ti je jedna od stvari koja je poželjna.


Muškarac i žena (foto: cure.ba)

No, kako otkriti tko je, a tko nije za bračne obaveze? Portal YourTango pokušao nam je olakšati prepoznavanje, navodeći pet tipova muškaraca koji definitivno nisu.

1. Frajer koji priča samo o sebi i svojim problemima, dok ga tvoji blago rečeno ne zanimaju. Zapravo se radi o nesigurnom tipu, koji treba ženu kraj sebe kako bi mu pomogla da se osjeća bolje. Tražit će tvoju pomoć kako bi “postao spreman”, a zapravo to nikada neće biti.

2. Drugi tip je frajer koji priča o braku (jer zna da je to ono što želiš čuti), ali ne poduzima konkretne akcije, jer on za to jednostavno nema vremena.

3. Frajer koji pušta tebi da pričaš o braku i velikim planovima, a on samo sluša i ne sudjeluje. Gdje ćete živjeti, koliko djece ćete imati i slično, njemu je apsolutno svejedno. “Kako god ti kažeš draga.”

4. Gospodin koji za sve vezano uz brak ima izgovor – mora se usredotočiti na karijeru, dobiti promaknuće, smršaviti, nije povoljan položaj Mjeseca za brak itd.

5. I za kraj smo ostavili “ajmo se prvo zabavljati” tip frajera. Takav će dok mu je zabavno s vama biti tu za što god treba, a kada zabava malo “utihne”, vrlo vjerojatno će krenuti u potragu za novim pustolovinama. Kako ćeš ga najlakše prepoznati? Takvom nestaje osmijeh s lica na sam spomen braka, iako je cijeli dan bio odlične volje. No, sada si mu pokvarila zabavu.

index.hr

Komentari

komentara