Ljubav i veze

Prolazilo je i po nekoliko dana, a da on ne vidi bebu: Nataša Bekvalac svjedoči koliko je Luka bio nesrećan nakon rođenja kćerke Katje

Napisao H. H.

“Nikad nisam videla takvo odsustvo osećaja prema detetu”.

Pevačica Nataša Bekvalac, nakon što je pretrpela užasno nasilje od supruga Luke Lazukića, na sudu je otkrila da je Lazukić ignorisao njihovo dete i da joj je zbog toga bilo jako teško.

Naime, Nataša je navodno u iskazu pred sudijom navela da je prolazilo i po nekoliko dana a da Lazukić nije ušao u sobu da vidi njihovu ćerku.

Nikad nisam videla takvo odsustvo osećaja prema detetu. Radovala sam se kad uđe u sobu kod bebe jer je to retko činio. Prolazilo je i po nekoliko dana, a da on ne vidi bebu. Bilo mi je žao čak i Luke jer je bilo očigledno da ga ljubav prema detetu ne ispunajva. A čini mi se da je i beba osećala da je nezainteresovan – ispričala je Nataša sudiji.

Kako je navela, dadilja joj je prepričala jednu neverovatnu situaciju koja ju je šokirala.

Jednom prilikom je uzeo dete staro samo tri dana za ruke i podigao je uvis, a pre toga ju je stavio u sedeći položaj – ispričala je pevačica koja je pre nekoliko dana od supruga doživela užasno nasilje.

Ona je sudiji ispričala i da joj je suprug rekao da nije srećan otkad su dobili dete.

– Kad sam ga pitala da li je srećan, rekao je da, otkako se Katja rodila, on ne postoji u našoj kući i da je u depresiji – rekla je Nataša a preneo je “Kurir”.

Komentari

komentara