Ljubav i veze

DO KRAJA MJESECA: Nova poznanstva, nove simpatije, nove veze za OVA TRI HOROSKOPSKA ZNAKA

Napisao A. K.

Raspored planeta do kraja aprila nekim horoskopskim znakovima daje specijalne prilike za nova poznanstva, nove simpatije, nove veze. Na njima je samo da otvore oči i prepoznaju novu ljubav koja čeka iza ćoška.

3. Bik

Zauzeti Bikovi će do kraja aprila oživjeti strasti u svojim vezama, a za slobodne je Venera spremila niz prilika za pronalazak nove ljubavi ili obnovu veze sa bivšim… Izgledno je sve bolje povezivanje sa suprotnim polom, a posebno s nekim ko nije iz vašeg kraja.

Bit ćete duhoviti i zabavni, a istovremeno će u vama jačati potreba za intimnošću. Vaši emotivni odnosi se razvijaju dobro i mogli biste upravo u aprilu da nađete osobu s kojom ćete poželjeti “nešto više”.

2. Lav

Lava nova ljubav do kraja aprila vreba na najneočekivanijim mjestima. Može se dogoditi da vas privuče neko poznat, koga ćete slučajno upoznati u prodavnici. Ili će neko s kim sarađujete.

Neobavezna druženja uz kaficu mogla bi da se lako pretvore u nešto više. Bit ćete prijatno iznenađeni ovom mogućnošću. Uspjet ćete u potpunosti da pokažete ono što osjećate. Važno je jedino da ne pričate previše.

1. Škorpija

Škorpija cvijeta ovog aprila jer je Venera, planeta ljubavi (koja je za Škorpije i vladar kuće veza) tačno u kući kojom vlada, u jakom i dobrom položaju, dok kućom se*sualnosti i strasti, vlada Jupiter, a Jupiter je smješten u Škorpiji.

Strasti Škorpije samo rastu, zajedno s privlačnošću kojoj je teško odupreti se. Niko ne ostaje ravnodušan ovih dana na Škorpije. Na vama je samo da iskoristite situaciju, prenosi “Cosmopolitan

Komentari

komentara