Ljubav i veze

“Kad me muž nagovori na intimne odnose, strogo pazim da mi NE VIDI LICE: Razlog je JEZIV, a evo zašto…”

Napisao A. K.

Kad god imam se*s sa mužem radim ovu užasnu stvar. Najradije bih ga zapravo ostavila, ali plašim se da ostanem bez finansijske sigurnosti koju mi on pruža.

Tako je svoju intimnu ispovijest započela jedna očajna majka iz Sydneya koja je zbog svog se*sualnog problema sa mužem riješila da gostuje u popularnoj radijskoj emisiji “Kyle & Jackie O” ne bi li tamo pronašla rješenje za svoju dilemu, prenosi “Žena“.

– Ne želim da mi muž ikada više vidi lice u toku se*sa, jer kad god ja vidim njegovo, zamišljam nekog drugog. Prosto, u toku čina u glavi listam likove svih glumaca koji su mi se*si. Pored toga, stalno nalazim glupe izgovore kojima izbjegavam se*s. Uglavnom sam umorna ili me boli glava i uspjela sam da se*sualne odnose svedem na jednom mjesečno. Dok imamo se*s, na sve načine se trudim da sakrijem lice od muževljevog pogleda i izbjegavam svaki vizuelni kontakt. Istina je da između nas prosto više nema ljubavi. Nema nikakvih osjećaja. Nismo se nikad svađali niti raspravljali, nije u našoj vezi bilo nekih velikih lomova, prosto je sve zamrlo.

Strašno brinem jer, iako želim da ga ostavim, ne mogu to da uradim. Ako ga ostavim, presušit će njegova finansijska pomoć meni, a ja sam nezaposlena. Ne želim više ikada da imam se*s sa njim, a on misli da se i dalje ložim na njega. Uopšte ne shvata pravilno sve signale koje mu dajem da ga ne želim. Jednom mi je rekao da ukoliko ikada dođe do razvoda, on ne planira da mi plaća alimentaciju za djecu jer je uvjeren da sam bez njega ja niko i ništa – otvoreno je ona govorila u emisiji.

REAKCIJE SLUŠALACA

Svi slušaoci ostali su zatečeni ovom pričom.

– Dakle, muž ti se gadi ali ne i novac? I ja sam samohrana majka, dijete mi ima svega 10 mjeseci, pa se snalazimo. Postoji milion načina na koje ćeš preživjeti bez njega – poručila joj je jedna žena.

Druga joj je poručila da je zakon takav da će muž morati da plaća alimentaciju, želio on to ili ne.

– Cijenim to što otvoreno pričaš o tako osjetljivoj temi. I ja sam bila duboko nesretna u braku i spavala na kauču godinama kako bih izbjegla odnose. Na kraju sam se razvela. Ne trpi takav odnos ni dan, bježi odatle – poručila joj je druga.

Nizali su se slični savjeti, i na kraju je žena poručila ljudima da su je ohrabrili.

– Mislim da ću otići od njega u svakom slučaju, samo je pitanje vremena– zaključila je ona.

Komentari

komentara