Ljubav i veze

Dnevni horoskop: Raku se smiješi uzbudljiv ljubavni dan, Biku puniji novčanik, Vaga će samu sebe šokirati

Napisao H. H.

Danas je srijeda, 25. april/travanj 2018. godine. Evo šta najavljuju zvijezde: Dan koji je pred nama obilježiće jedan trigon, Merkura i Saturna, moguće su neke (bespotrebne) brige, sitnice koje vas opterećuju, a pobijedićete ih samo fokusom na važne stvari, one nebitne ostavite neka stoje tu gdje su i težite ka vašem cilju, ne dajte ništa da vas poremeti na tom putu.

Pobjeda na svim poljima je sigurna ako pvo pobijedite sebe, pa učinite sve što možete da budete pobjednik, Čuvajte se bilo koje vrste svađe sa partnerom, čak i one najstabilinije veze mogle bi biti uzdrmane zbog male svađe ili zamjerke, koja može da preraste u nešto previše ozbiljno, baš previše. Ako vas nešto muči, prećutite to, držite u sebi i ispatite sami u svoja četiri zida, biće prilike za priču, a možda neke stvari same od sebe ispare, pipe “Aura“.

OVAN:

POSAO: Nove poslovne događaje povezujete na pogrešan način, a nečije ponašanje tumačite u skladu sa svojim potrebama. Morate shvatiti da nečiji znaci odobravanja i veliki komplimenti nemaju svoju upotrebnu vrijednost.
LJUBAV: U susretu sa bliskom osobom izbjegavajte osjetljivu temu ili pitanja koja predstavljaju uvod u novu raspravu.
ZDRAVLJE: Problemi sa varenjem.

BIK

POSAO: Isuviše se bavite svojim temama i ne želite da podijelite ideje, koje imate sa svojim saradnicima. Sa ovim stavom možete steći veći broj neprijatelja. Pokušajte da budete otvoreniji u komunikaciji. Vaš novčanik može da se napuni iz nekoliko izvora prihoda.
LJUBAV: Imate sreću da upoznate osobu koja ima šta da ponudi. Ima dobar stil i ne želi da ode od vas. Ukoliko ste u braku ne očajavajte zbog rutine koju osjećate već duže vrijeme.
ZDRAVLJE: Psiha vam je naglašena.

BLIZANCI

POSAO: Neko ne ispunjava vaša očekivanja u poslovnoj saradnji, ali vi se pretvarate kao da to ne primjećujete. Ipak, ignorisanjem svojih poslovnih problema ne možete da riješite osnovna ograničenja u daljem profesionalnom izražavanju.
LJUBAV: Izbjegavajte varijantu emotivnog samokažnjavanja ili izolacije. Nema razloga da se udaljavate od voljene osobe.
ZDRAVLJE: Potreban vam je odmor…

RAK

POSAO: Volite da radite i da privrjeđujeje. Želite da pokažete šta znate, ali niste sebični. Želite da otvoreno sarađujete sa svojim poslovnim partnerima. Nemate namjeru da se rasplinjujete u poslu koji vam ne donosi veći profit.
LJUBAV: Privlaće vas partneri koji žele da budu samostalni. Vole novac i žele da se dovoljno otvore u emotivnom segmentu. Slijedi vam uzbudljiv ljubavni dan, avantura za nezavorav, ali je uslov da budete taktičniji.
ZDRAVLJE: Nemate na šta da se požalite, danas.

LAV

POSAO: Višak ponosa može da vam zasmeta ili da vas navede na pogrešan zaključak. Nemojte sami sebe proglašavati za pobjednika u poslovnom dijalogu već sačekajte da se smire uzavrele strasti.
LJUBAV: Suočavate se sa ironičnom situacijom u ljubavnom životu i činite pogrešan korak koji vas nepotrebno udaljava od voljene osobe i od zajedničkih planova.
ZDRAVLJE: Napeti ste.

DJEVICA

POSAO: Na direktan način izražavate svoje nezadovoljstvo pred jednom starijom osobom i ljuti vas nečije ponašanje i nepravda koju doživljavate u društvu saradnika. U finansijskom smislu, izbjegavajte nepotrebne račune.
LJUBAV: Važno je da smirite svoje uzavrele strasti i da zatražite savjet od bliskih prijatelja. Nemojte nepotrebno iritirati svog partnera.
ZDRAVLJE: Moguća glavobolja…

VAGA

POSAO: Okrećete se novcu drugih ljudi. Imate mnogo bolje šanse kasnije da zaradite, jer vam je trenutno potrebna veća promjena i veća saradnja sa ljudima od kojih zavisi vaša poslovna prilika. Ne očajavajte ukoliko ne budete imali dobar poslovni program.
LJUBAV: Vaša emotivna strana je pod konstantnim stresom. Imate i vi šansu da budete zadovoljni na ovom segmentu, ali još uvijek ste pod pritiskom, zbog događaja od ranije.
ZDRAVLJE: Imate dovoljno dobre aspekte, koji vas štite.

ŠKORPIJA

: U Vašem interesu je da izbjegavate sumnjive ponude ili osobu koja vas dekoncentriše u profesionalnom izražavanju. Svako od saradnika treba da se bavi svojim problemima i da završava svoj dio poslovnih obaveza.
LJUBAV: Neodstatak emotivne inspiracije ne predstavlja veliki problem, ali obratite pažnju na partnerove skrivene namjere.
ZDRAVLJE: Korigujte ishranu.

STRIJELAC

POSAO: Motivisani ste za uspjeh i prihvatate takmičarsku atmosferu koju nameću vaši saradnici. Prijaće vam novi poslovni izazov. Vaša očekivanja ne mogu u potpunosti da se ostvare, ali to nije razlog da djelujete razočarano.
LJUBAV: Između vas i partnera postoje različita interesovanja. Ne možete lako da se dogovorite o zajedničkim planovima.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate…

JARAC

POSAO: Shvatili ste suštinu problema i pokušavate da organizujete svoju okolinu na uspješnije poslovanje. Dobar poslovni potez donosi pozitivan odjek. Važno je da precizno objasnite svoje ideje kako biste dobili podršku saradnika.
LJUBAV: Partner ne želi da vam povjeri svoje tajne namjere, ali vi ne odustajete lako. Odbijanje vas dodatno podstiče na akciju.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

VODOLIJA

POSAO: Pomisao da se nalazite za veliki korak ispred drugih djeluje podsticajno i uzdbudljivo. Vaše poslovne namjere, želje i motivi su jasni. Sve se svodi na upotrebu određenih formula koje donose poslovni uspjeh.
LJUBAV: Upotrijebite neke skrivene adute u namjeri da očarate svog partnera. Sve je dozvoljeno ako prija zajedničkim potrebama i ukusu.
ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

RIBE

POSAO: Bez obzira na različite neprijatnosti koje vas prate u susretu sa saradnicima, predstoji vam dobro rješenje. Potrebno je da procijenite najbolji trenutak za poslovnu akciju i da izbjegavate ishitrene odluke.
LJUBAV: Pokažite da posjedujete plemenite osobine, kao što su velikodušnost i empatija prema dragim osobama. Važno je da oko sebe vidite sretna i zadovoljna lica.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate..

Komentari

komentara