Ljubav i veze

5 OSOBINA partnera koji vas NE VOLI i kad tad će vas povrijediti – bolje vam je bez njega

Napisao H. H.

Veoma je bitno da budete s dobrom osobom. Naučite procijeniti u koga se možete pouzdati, a koga ne. Uvijek dajte prednost karakteru. Od nekih osoba ne možete očekivati vjernost, zar ne? Zato dobro procijenite s kim želite biti.

Na ovo obratite pažnju, ako želite znati da li je pouzdana i dobra osoba ili prava osoba za vas:

Odnos prema vama 

Obratite pažnju na to kako se ophodi prema vama. Da li vas poštuje, da li je kulturan. Tako ćete znati da li vam odgovara. Zašto biste bili s nekim ko vas ne poštuje i ko vas loše tretira. Nemojte sebi dopustiti da budete s lošom osobom.

Odnos prema drugima 

Isto kao što je bitno da se dobro ophodi prema vama, treba da se dobro ophodi prema drugima. Da li ih poštuje, razumije, da li je fin ili grub prema drugima. Ako je loš prema drugima, nije dobra osoba i znači da će jednog dana takav biti prema vama. Da li čak i u vašem prisustvu flerujte i mjerka druge djevojke?

Ponašanje prema djevojkama 

Da li voli mijenjati djevojke ili je posvećen jednoj? Da li je jedan od onih likova koji su iskompleksirani i žele osvojiti svaku? Da li je sklon varanju? Zašto bi s vama bilo drugačije?

Načini razmišljanja 

Način na koji neko razmišlja nas udaljava ili približava toj osobi. Da li dijelite slične ili iste stavove ili se u svemu razilazite? Previše različitosti će dovesti do problema i teže je opstati.

Planovi 

Kakvi su vam planovi i da li težite istim ili sličnim ciljevima. Da li ste vi uopšte u njegovim planovima? Ispitajte to, kako se ne biste razočarali. Kao što smo već rekli, dobro obratite pažnju s kim ulazite u vezu. Nekada se zavaramo jer smo zaljubljeni, prenosi portal “Bosnian-problems

Komentari

komentara