Ljubav i veze

Zbog ove loše navike žene će partneru okrenuti leđa

Napisao H. H.

Ljudi u dugogodišnjim vezama i brakovima znaju kako svaka ljubavna priča ima uspona i padova. Da, u vezi će se naći bezbroj nježnih trenutaka i razdoblja prepunih ljubavi, ali i napetih situacija ispunjenih nesuglasicama i neslaganjem.

Fleksibilnost i spremnost na kompromis iznimno su važni za uspješnost svake veze, posebno kada stignu teška vremena. Uz pomoć otvorene obostrane komunikacije izgladit će se svi potencijalni problemi u vezi.

S druge strane, to neće biti moguće ako jedna strana ima konstantnu potrebu da bude u pravu. Iako je ova loša navika često okarakterizirana kao “muška”, postoje i mnoge žene koje pate od te boljke.

Ako partner osjeća stalnu potrebu da bude u pravu, neće biti spreman saslušati drugu stranu. Također, neće htjeti promijeniti ponašanje ni stav, a veza će prije ili kasnije završiti prekidom, piše “Superžena“.

Stručnjaci kažu kako su uspješni parovi oni koji su obuzdali svoj ego, prerasli nezrela shvatanja života te oni koji su spremni s partnerom planirati sretnu budućnost.

Komentari

komentara