Ljubav i veze

PRONAŠLA MU ZAMJENU: Darkova Ana u provodu s NOVIM DEČKOM!

Napisao H. H.

Srbijanska voditeljica i pjevačica Ana Sević viđena je u noćnom provodu sa beogradskim biznismenom Danijelom N., zbog kog se navodno i razišla sa suprugom Darkom Lazićem. Uprkos tome što su se poslije zvaničnog saopštenja o razvodu braka pojavili zajedno u javnosti i što je direktor “Granda” Saša Popović u svojoj emisiji pokušavao na sve načine da ih pomiri pred kamerama, Ana i Darko očito žive svoje živote odvojeno.

Sevićka je više puta viđena u društvu svog momka, s kojim se provodila do ranih jutarnjih časova, kao i proteklog vikenda, kada su se u jednom restoranu našli zajedno sa vlasnikom “Knez petrola” Srđanom Kneževićem povodom njegovog rođendan.

– Ana i Danijel u vezi su nekoliko mjeseci, upoznali su se preko zajedničkih prijatelja. Od početka se dobro slažu, vrijeme je učinilo svoje, postali su jako bliski i sve slobodno vrijeme provode zajedno – kaže izvor blizak ovom paru koji je nedavno i “Paparaco lov” uhvatio zajedno.

Inače, “Srpski telegraf” ekskluzivno je objavio kada je Anin navodni ljubavnik sredinom januara pretučen nakon što su mu maskirani napadači napravili sačekušu ispred njegove zgrade. Tada je Danijelu ukraden i skupocijeni sat roleks, a napadači su mu nakon batinanja poručili da ubuduće pazi sa čijom ženom spava, zbog čega je biznismen posumnjao na supruga Ane Sević. U strahu za svoj život prijavio je Lazića policiji. Sumnja da je batinanje naručio Darko kasnije je potvrđena iz izvora bliskih istrazi, kao i da mu je u tome pomogao jedan policijski general.

Međutim, istraga o ovom slučaju i dalje je u toku, a napadači se još nisu našli iza rešetaka.

Komentari

komentara