Ljubav i veze

Jeste li znali – Sa T tačkom do nezaboravnog orgazma

Napisao admin

Tačka T nalazi se neposredno iza vaginalne kosti.


Seks (foto: cure.ba)

Izgleda poput neznatno izbočenog dugmića, kojeg je vrlo lako pronaći već nakon prvih znakova uzbuđenja, a nakon orgazma postaje još osjetljiviji Svi su čuli za G tačku, a u Kinu odavno znaju za postojanje T tačke.

Naime, u Kini se za nju zna već dugo vremena i ovu erogenu zonu Kineskinje koriste za uzbuđivanje svog partnera, pri čemu i same doživljavaju nezaboravne orgazme.

Tačka T ili Grafenbergova tačka nalazi se neposredno iza vaginalne kosti. Izgleda poput neznatno izbočenog dugmića, kojeg je vrlo lako pronaći već nakon prvih znakova uzbuđenja, a nakon orgazma postaje još osjetljiviji – a u njemu se mogu otkriti i slabi električni impulsi.

Tačku T, kako su je zvali stari Kinezi, nježno pritisnite prstom i sami procijenite rezultat i prilagodite ritam i pritisak, a zatim prema osjećaju nastavite ili prekinite stimulaciju, što će još više povećati uzbuđenje. Čestim milovanjem tačka T može očvrsnuti ili omekšati. Tehnika zahtjeva veliku spretnost, ali neka vas to ne pokoleba u traženju velikih užitaka za vas i za vašu partnerku

kurir

Komentari

komentara