Ljubav i veze

ŠEST GODINA SU U BRAKU, ALI JE NIKADA NE POKAZUJE U MEDIJIMA: Pogledajte kakva je ljepotica supruga Dejana Matića

Napisao H. H.

Pjevač Dejan Matić prije šest godina vjenčao se sa sadašnjom suprugom Jelenom, a sa kojom ima sinove Zorana i Konstatina.

Dejan je za magazin “Blic puls” pričao o ljubavi i kompromisima koje pravi, svojoj tvrdoglavosti i vaspitavanju mališana.

– Primjećujem porast razvoda, kao i vi. Sve je to rezultat i vremena i vreijdnosti u kojima živimo. Jelena i ja, zaista, nikada nismo mali nijednu bračnu krizu. Bude pokoja normalna nesuglasica, ali je brzo riješimo. Najvažnije je da ima ljubavi, a nje je napretek. Razumijevanja takođe, kompromisa bez kojih je zajednica nemoguća – objašnjava Matić i dodaje da svaki slobodan trenutak provodi sa svojom porodicom.

– Što su dječaci stariji i zreliji, slobodnog vremena za nas dvoje je više. Nekad to bude lijepa večera, nekad bioskop. Vrijeme leti, pa se trudimo da se više posvetimo djeci, a mi ćemo biti sami kad stignemo na red. Slab sam na djecu kao i svaki roditelj, ali sam stekao autoritet i znaju vrlo dobro za šta se ja pitam i kada treba da me sačekaju za odgovor. Nekada takav odgovor žele da ubrzaju. Naročito Zokica! Jelena i ja smo, od starta, u skladu kao roditelji i držimo isti pravac vaspitanja.

Iako većina muzičara ne bi voljeli da njihovi naslednici krenu njihovim putem kada je karijera u pitanju, Dejan se razlikuje:

– Svakoga dana se pitam i osluškujem ih. Obojica su sluhisti, ali Konstantin rekao bih da malo prednjači. Iz dana u dan se to mijenja. Još je rano dati konačnu procjenu. Moju podršku za pjevanje i muziku uvijek će imati, a videjćemo kojim će tokom ići njihovi talenti.

Pjevač je kazao kako mu je supruga vjetar u leđa kada je riječ o muzici.

– Ona se u principu ne miješa u moj posao jer misli da nije kompetentna pošto to nije njena profesija. Da je možda iz moje branše, vjerujem da bi miješanja bilo. Ona i klinci čuju pjesmu i to kako reaguju je sjajan impuls za mene i znak da li je pjesma dobra ili ne – kaže Dejan.

Komentari

komentara