Ljubav i veze

Ne zanemarujte ove znakove – Deset tipova muškaraca koje treba izbjeći po svaku cijenu

Napisao admin

Mnogi muškarci djeluju idealno poslije samo nekoliko nedjelja od kad ste se upoznali, ali ma koliko da ste se zaljubili, ne zanemarujte znakove koji vas upozoravaju da treba da izbjegnete vezu sa tom osobom, jer će vam kasnije biti mnogo teže


Muškarac (foto: tportal)

Velika istina je da, ma koliko mi ignorisali upozoravajuće znake na potencijalno lošu vezu na njenom početku, ti problemi neće nestati. Umjesto da “uskočite” u dugu vezu sa muškarcem za koga niste baš najsigurniji da li je dobar za vas, pogledajte deset vrsta muškaraca za koje od početka znate da ih treba izbjegavati.

1. “Radim sve kako sam navikao” muškarac

Ovakvi muškarci samo postaju neprilagodljiviji i strožiji tokom vremena. Viđanje sa nekim ko odbija da uradi bilo šta novo za dugu vezu je dosadno i jednostrano. Najvjerovatnije se nikada neće promijeniti.

2. “Pokupi za mnom” muškarac

Vi ste njegova partnerka, a ne čistačica. Muškarci koji očekuju da im perete sudove, odjeću i da se brinete o njima kao da su mala djeca, do kraja života će vas tretirati kao da ste im majka.

3. “Moram da gledam sport sve vrijeme” muškarac

Nema ničeg lošeg u sjedenju na kauču i uživanju u sportu, sve dok to nije izgovor za izbjegavanje porodičnih i obaveza u vezi.

4. “Svaki dan sam sve manje romantičan” muškarac

Ne mora da vas vodi na skupe večera svaki put, ali ako poslije petog ili šestog viđanja naglo postane potpuno neromantičan, to je veliki upozoravajući znak da će i u vezi biti lijen da se trudi.

5. “Imao sam seks i sad ne moram više da se trudim” muškarac

Uvijek obratite posebnu pažnju na to kako se muškarac ponaša prema vama poslije seksa koji ste imali prvi put. Ako mu se stvarno sviđate, ponašaće se još privrženije. Ako se samo zavali i utone u lijenjivost, vjerovatno je samo želio jedno.

6. “Pustiću te da platiš neke moje račune” muškarac

Bilo ko, bez obzira na pol, ko na početku veze traži pomoć u plaćanju računa treba da bude sumnjiv. Ne dozvolite sebi da budete iskorišteni. Ako mu plaćate na početku veze, činite da izgleda kao da će tako biti im u budućnosti.

7. “Nemam ambicija” muškarac

Budite veoma oprezni sa muškarcima koji pričaju o velikim planovima za budućnost, jer često u stvari nemaju nikakvih ambicija i pričaju ono što žena želi da čuje. Nema nište loše u muškarcu koji želi da postane bolji čovjek, samo budite sigurni da je iskren.

8. Opsjednut kontrolom

Muškarac opsjednut kontrolisanjem mora da zna u svakoj sekundi dana gde je “njegova žena” i mora da odobri sa kim će se ona družiti. Odmah bježite od ovakvog muškarca.

9. “Ne znam šta želim” muškarac

Jedan dan želi vezu. Slijedeći dan, djecu. Poslije dva mjeseca nije siguran ni za jedno ni za drugo. Ma koliko da je teško morate prihvatiti istinu – to najčešće znači “Želim brak i djecu, samo ne sa tobom.” Klonite ga se.

10. “Ne sviđaju mi se tvoji prijatelji” muškarac

Nijedan muškarac nije bitniji od vaših prijatelja. Ako mu se ne sviđaju i odbija da se druži sa njima, odmah ga napustite.

smedia

Komentari

komentara