Ljubav i veze

Nipošto se nemojte udavati za momka ako ima neku od ovih 15 navika

Napisao A. K.

Zamislite da ste u braku sa momkom koji vas ne poštuje, koji ne zaslužuje velike stvari u životu. I on vas vidi kao svoju ženu i ništa više! Da, vaš život će biti gorući pakao.

Uzmite malo vremena pre nego što se zaljubite, odlučite prvo da li je tip koji vas zanima vredan vašeg vremena, ljubavi i života. Čak i ako ste izlazili s njim, dobro ga poznajete! Prođite kroz ove navike, ako ima većinu njih, onda se držite dalje od njega.

Neozbiljnost
Tip koji vam ne veruje u potpunosti će vas uvek ograničavati bez obzira koliko vam je lojalan ili koliko ga volite. Ovi uslovi će uvek biti tamo. On će vas zaustaviti od obavljanja normalnih stvari u životu, u strahu od nečega što će se loše dogoditi. Izgleda kao noćna mora!

Svaki čovek sa takvom negativnošću ima pun potencijal da vam uništi život. Bolje je izbaciti takvog momka, a ne žaliti što ste se udali za njega.

Mrzi životinje
Svaki čovek koji mrzi životinje je gori od životinja. Nema empatije! Biti alergičan je druga stvar, ali mrzeti životinje je nešto sasvim drugo.

Ako morate birati između momka koji mrzi životinje ili svog ljubimca. Uvek odaberite kućnog ljubimca. Muškarci koji mrze životinje samo zato što su životinje, nisu vredni svog vremena.

Pravila veze za njega ne znače ništa
Svaka veza ima neka osnovna pravila, a ako ih momak i dalje krši, to znači da nema poštovanja prema vama ili vašem odnosu.

Ako se taj tip opet i iznova odrekne pravila, onda to ukazuje da nije vredan vašeg vremena i ljubavi.

Krši obećanja
Ako i dalje često krši obećanja, to znači da on pravi budalu od vas. Nije ga briga o tome šta mislite ili kažete.

Ako se to dešava jednom u mesecu, onda se može oprostiti. Ali ako se on igra sa vama, onda ne vredi!

Daje vam sekundarni tretman
Odnos je sve o davanju i primanju. Ako ste vi uložili sve vaše napore u vezu, dok on ne čini ništa, vaš život će biti nesrećan.

Nema smisla u uspostavljanju takve veze, pre ili kasnije ćete se žaliti na vašu odluku da se udate za njega.

Nema trenutaka kajanja
Ako on dosledno misli da je ona odluka koju je doneo, svaki potez koji je napravio, sve što je rekao da ne može nikad pogrešiti. On je gospodin savršen prema njegovom mišljenju. Uskoro će vas prisiliti da se promenite. Tip koji misli da je potpuno u pravu nikad neće shvatiti svoje greške.

Trebalo bi da vidite da ovaj momak ne ispravlja svoje greške zbog dobrote, onda on nije vredan toga. Njegovo ponašanje će biti štetno za vas i vašu decu.

Prekomerni izgovori
Izgovori su najbolji način da kažete: “Imam nešto važnije da radim, a ti meni nisi važna” – kraj priče.

Ako često tražo izgovor i priča nema smisla, onda je očigledno da on to nije s tobom! Trebalo bi da prestanete trošiti vreme na njega.

Čuva svađe u životu
Borbe u odnosima su dobre, a ponekad i zdrave, ali ako se nikad ne završe neće biti posvećenosti. Život i odnosi su puni kompromisa ako on ne sluša vašu tačku gledišta i donosi svoje odluke.

On pokazuje da sluša, ali ne razume šta kažete, on sigurno nije vredan vašeg vremena.

Ubija razgovor
Dobar je govornik i odličan je. Ali kad morate da kažete nešto, on vas prekriva i počinje njegovu priču. To je još jedan način da se kaže: “Ne zanimaju me tvoja osećanja ili šta imate da kažete.”

Ubija svaki razgovor; Ovo pokazuje koliko ste zanemarljivi za njega. Ne može se tako ignorisati celog života.

Laže
Neke laži se govore dobro i opravdane su, ali laži koji utiču na vaš odnos moraju biti suočene. Veza se pravi sa poverenjem i verujući jedni drugima.

Ako razbije kodeks razumevanja u vezi, on će oštetiti vezu kao što termiti oštete drvo tokom vremena.

Nametljiv je
Bez obzira koliko ga volite ili vas voli. Oboma je potrebno ličnog prostora kako bi mogli ispravno raditi i obavljati dnevne zadatke.

Kada muškarci zavise od nas više nego što je potrebno, to znači da oni imaju probleme sa poverenjem. Odrasli koji su skloni tome nisu normalni.

Mrzi porodicu
Naši roditelji ponekad mogu ići na naše živce, ali to ne znači da ćete skloniti roditelje iz svog života. Porodica je tamo gde smo rođeni i podignuti, i ne možemo zaboraviti na našu porodicu.

Čovek koji je zaboravio svoje roditelje može brzo zaboraviti vas za dan ili dva. Ako mrzi svoje roditelje, onda neće moći da se ponaša oko svoje porodice. On neće biti porodični čovek.

Nezreo u svojim poslovima
Ako je nezreo, on preseca ljude nakon malih rasprava. Brzo se raspravlja s ljudima koji ga okružuju i nastavlja da preseca u korenu ljude oko sebe.

On nije prava osoba za vas, jer on lako može da vam preseče ako oseća da je moguće. Nestrpljenje nije dobra osobina kod muškaraca.

On je nasilan
Ljubav ne zna ništa o nasilju, bez obzira da li je fizičko ili emocionalno. Bežite daleko od momka koji je nasilan i uvredljiv!

Zapamtite da uđete u odnos sa čovekom koji ne može da kontroliše svoj bes, to bi bila najveća greška u vašem životu.

Puši
Ne može da prestane da puši, bez obzira koliko puta vam je obećao. Ali ako momka za kojeg želite da se udate boli briga za vaše zahteve, onda to znači da u njegovom životu nemate posebno mesto.

Izvor: vedrastrana

Komentari

komentara