Ljubav i veze

Mladoženja je ustao, zamolio goste da okrenu tanjire i potraže CRVENE TAČKE: Kada im je rekao ŠTA ONE ZNAČE, mlada je PROPALA U ZEMLJU od stida!

Napisao H. H.

Vjenčanje je bilo raskošno i savršeno, a onda je mladoženja ustao i održao govor. Mlada je mogla samo da poželi da propadne u zemlju.

Šta biste vi uradili kada biste neposredno pred vjenčanje saznali da vas voljena osoba vara? Vjerovatno bi vam prvi impuls bio da otkažete sve, pa da se potom bavite liječenjem rana, ili eventualnom osvetom. Jedan mladoženja riješio je da će biti i svadbe i osvete, a o njegovom potezu priča cijeli svijet.

Cijela priča dešava se u Singapuru. Zvanice i sama mlada bili su prezadovoljni raskošnim vjenčanjem, a onda je na scenu stupio i mladoženja koji je riješio da pusti snimak sa romantičnim fotografijama njega i izabranice.

 

I uslijedio je niz standardnih sladunjavih slika, pa potom šok – jer je niz prekinulo par slika na kojima mlada odlazi u hotelsku sobu sa drugim muškarcem. Mladoženja je, ispostaviće se, angažovao privatnog detektiva koji je razotkrio prljavu igru buduće nevjeste, i to svega par dana pred vjenčanje.

 

Priča je obišla cijeli svijet, a i popularni britanski voditelj Grejem Norton pozabavio se ovom temom, da bi onda i sam pronašao jednog svata koji je na drugom vjenčanju doživio još luđu priču.

 

I ovo vjenčanje iz priče svjedoka išlo je glatko, sve dok mladoženja nije ustao da održi govor. Međutim, umjesto govora, uslijedila je molba svatovima da okrenu svoje tanjire. Neki od njih, objasnio je, naći će crvene tačkice na njima i treba da ustanu. Zabavljeni, gosti su to i uradili, a onda im je mladoženja objasnio i zašto su ustali – jer su to muškarci sa kojima ga je varala njegova supruga.

 

Nevjestama te situacije sigurno nisu bile zabavne, ali svatovi su se ludo proveli. A vi, imate li neku makar približno sličnu priču sa vjenčanja?

(Blic)

Komentari

komentara