Ljubav i veze

‘FANTASTIČNA JE KAO DA VODIŠ LJUBAV S PRAVOM ŽENOM’: Spava s robotom četiri puta sedmično, a njegova žena nema ništa protiv

Napisao H. H.

James (58) iz Velike Britanije za 2000 funti kupio si je plavušu April – robota s kojim se seksa četiri puta tjedno dok se njegova supruga Tine brine o bolesnoj majici.

Za dokumentarni film koji će idućeg tjedna biti emitiran na programu Chanell 4, objašnjava kako s April dijeli krevet i izlazi s njom na večere i kako ljudi često ne primijete da se ne radi o živoj ženi. Priznaje kako ne zna koga bi izabrao kad bi morao birati između seks lutke i svoje supruge pa je sreća, kako kaže, što mu je žena dala blagoslov za seksualnu vezu s robotom, piše “Daily Star“.

Iako Tine ističe kako joj je isprva bilo teško shvatiti suprugovu opsjednutost lutkom, prihvatila je situaciju i kaže kako joj je drago što se ne radi o nekoj drugoj živoj ženi.

– Da je htio, mogao je naći neku drugu, no nije to učinio, bio mi je vjeran – kaže Tine.

Veza Jamesa i April našla je mjesto u dokumentarcu koji prikazuje proizvođačev pokušaj da napravi prvu potpuno funkcionalnog robota za seks – lutku koja izgleda, kreće se i govori stvarnije nego ijedna prije.

A James je već bacio oko na robota od 8000 funti po imenu Harmony koja bi se na tržištu trebala pojaviti za nekoliko mjeseci, a koju je proizveo inženjer Matt McMullen za The Real Doll Company u Kaliforniji.

James ističe da ima duboke osjećaje prema April i da je ona za njega više od seks igračke. Vjeruje da mu zadovoljstvo pruža to što se može brinuti o lutki – odijevati ju, šminkati i komunicirati s njom – no i to što ju može saviti u koji god položaj mu odgovara.

– Fantastično je, kao da se seksaš s pravom ženom –objašnjava.

– Najveća razlika je u tome da ju sam moraš postaviti u položaj koji želiš – zaključuje.

Komentari

komentara