Ljubav i veze

3 horoskopska znaka u kojima žene najduže ostaju u braku

Napisao A. K.

Ne možemo da poreknemo značaj horoskopskih znakova tokom čitavog ljudskog postojanja. Oni su nam bili oslonac, vodili nas na pravi put i pomagali nam da ostvarimo svoj pun potencijal. Takođe, oni nas pripremaju i štite od svih mogućih nedaća na našem putu. Horoskopski znakovi postoje sa razlogom i uvek treba obratiti pažnju na njih.

Iz horoskopa treba izvući mudre zaključke i kada je u pitanju izbor buduće žene. Izlazite već duže vreme, ali nemate uspeha sa ženama? Ne možete da ostvarite dugu vezu? Ne možete da zamislite osobu sa kojom biste poželeli da provedete ceo život? Kompatibilnost je ogroman faktor kada je u pitanju uspeh veze, a izgleda da vi ne možete da pronađete kompatibilnu osobu kada je brak u pitanju. Za to postoje dva razloga: možda niste spremni za brak i zato vam veze ne uspevaju ili, ako osećate da ste dovoljno zreli i spremni za brak, možda devojke nisu bile prave. Neke devojke jednostavno nisu materijal za brak, a možda ste samo sa takvima izlazili. Dopustite da vam horoskop pomogne da pronađete pravu ljubav. Kvalitetne, zrele, posvećene žene i sjajne supruge rađaju se u ovim znakovima.
Rak
Žena u ovom znaku se ne plaši da israzi svoja osećanja. Ona vas nikada neće pustiti da pogađate šta joj je na umu. Ne očekuje da joj čitate misli i uvek je iskrena. Njoj je najvažnija sreća osoba koje najviše voli. Ova žena nema problem da potrebe veze stavi ispred svojih potreba. Za nju je važan balans sreće i zadovoljstva u vezi. Ona nema problem da se dodatno potrudi oko svoje veze. S vremena na vreme zna da bude preosretljiva, ali će umeti da kanališe svoje emocije tako da rade u korist vaše ljubavi i zajednice.
Ovan
Jedina stvar koju zaista možete da očekuje od žene u znaku Ovna, jeste njena posvećenost uspehu vaše veze. Ona prirodno teži da ispuni svoje ciljeve i snove, pa takav pristup ima i vašoj vezi. Ako se uda za vas, učiniće sve da taj brak i uspe. Sa njene strane, nikada neće izostati trud.Nije lako privući pažnju žene Ovna i zato se smatrajte srećnikom. Ipak, ne počinjite prerano da slavite. Ako želite da se oženite ovakvom ženom, morate biti isto toliko vredni i neumorni po pitanju vašeg odnosa.
Lav
Žena u znaku Lava zna kako da dobije ono što želi. Milom ili silom, učiniće sve što može da ostvari želje svog srca. Ponekad je nabusita ili gruba, ali ne dovodite u sumnju njeno poštenje. Veoma je privlačna zbog svog šarma i harizme. Njoj zapravo ne treba muškarac koji će joj pomoći da spasi svet, pa je zaista velika stvar ako dozvoli sebi da bude ranjiva pored vas. Njen ponos i tvrdoglavost ponekad je teško tolerisati, ali znate da se ispod sve te siline nalazi strastveno srce koje bije samo za vas. Dok ste joj god lojalni, budite sigurni da će i ona vama biti lojalna.

Izvor: Fokuzz

Komentari

komentara