Ljubav i veze

Tri činjenice koje treba znati o avanturama za jednu noć

Napisao H. H.

Svima nam se barem jednom dogodilo da se u dužim periodima usamljenosti i uzavrelih strasti poželimo upustiti u se*s za jednu noć.

Međutim, postavlja se pitanje: hoćete (možete) li se ujutro probuditi bez krivice i još bitnije – bez emocija prema osobi s kojom ste spavali?

Cosmopolitan” donosi 3 činjenice o se*su za jednu noć:

1. Muškarci i žene shvaćaju emocije na posve drugačiji način. Daleko veći broj muškaraca, nego žena, može imati se*s bez emocionalne predanosti. Prije nego se prepustite trenutku, razmislite možete li to podnijete bez posljedica, baš kao što će on.

2. Usputni je se*s odraz prijašnjih bolnih veza, stoga ne želite biti ranjivi kao u dugoj vezi. Pripazite ako još uvijek gajite osjećaje prema bivšem pa ih se nastojite riješiti mijenjanjem partnera. Da li će usputni se*s popuniti prazninu?

3. Ako vas muškarac privlači i ostvarili ste komunikaciju, tada će on pokušati vidjeti koliko daleko može ići. Šta ako se se*s dogodi prerano? Pitat ćete se da li ste i sa drugima završili u krevetu kao i sa njim. Što prije “popustite”, manje će muškaraca planirati budućnost s vama. A ako vam se čini da bi baš on mogao biti više od avanture, dobro odvagajte da li ćete se brzo prepustiti strasti.

Komentari

komentara