Ljubav i veze

Između muškaraca i žena postoje određene razlike – Stvari koje muškarci vole, a žene mrze!

Napisao admin

Postoje mnoge stvari koje muškarci mrze o ženama. No, to nije jednostrano. I žene mrze mnoge stvari o muškarcima. Postoji nekoliko stvari koje se vama mogu sviđati, a vaš će ih partner mirziti. Ali mi zbog toga nećemo promijeniti sebe.


Muškarac i žena (Foto: Cure.ba)

Dakle, između muškaraca i žena postoje određene razlike u sviđanju i ne sviđanju, koje se ne mogu nikako promijeniti. Trebamo ih samo prihvatiti! Pa pogledajmo, koje su to stvari koje muškarci vole, a žene mrze…

1. Prljav dom. 

Ovo je jedna od najgorih stvari koje žene mrze, ali muškarci vole! Muškarci ne vole čistiti svoju sobu, a vole razbacivati svoju odjeću, čarape, hranu i ostale stvari svuda po kući. Zbog ove razlike žene se često znaju žestoko posvađati sa svojim partnerom. 

2. Neurednost. 

Muškarci ne vole da se briju, pa tako često znaju da se ne obriju po sedam dana. S druge strane, žene mrze tu njihovu naviku. Muškarci su  lijeni da se briju ili peru kosu svaki dan. Muškarci znaju da po nekoliko dana ne promijene donje rublje, dok žene tu njihovu naviku ne mogu podnijeti. 

3. Spavati kao beba. 

Muškarci imaju dubok san. Oni uopšte neće znati da ste vi pored njih sjedili čitavu noć. Žene su s druge strane više svjesne dok spavaju. Spavanje nije nešto što se može mrziti. No, spavanje cijeli dan je definitivno nešto što žene mrze, a muškarci vole. Posebno ako je riječ o vikendu, kada žena očekuje da će provesti kvalitetno vrijeme sa svojim muškarcem, a on taj dan prespava. 

4. Biti neromantičan. 

Da! Ovo je još jedna stvar koju žene mrze o muškarcima. Muškarci vole biti neromantični, jer im to jača ego. Žene mogu pokazati svoje osjećaje, ali većina muškaraca ne voli izražavati svoje osjećaje. Mogu proći mjeseci da bi oni ponovo rekli „Volim te“. 

5. Fudbal. 

Muškarci vole fudbal, a žene ne. Kako bi se vi osjećali kada biste se obukli u seksi odjeću i stali ispred njega, a on ne obraća pažnju na vas jer je zauzet gledanjem utakmice?!

6. Video igre. 

Većina parova se zna posvađati upravo zbog toga što muškarci vole video igre. Muškarci mogu provesti čitav vikend igrajući video igre.To je još jedna stvar koju žene mrze kod muškaraca.

cure.ba

Komentari

komentara