Ljubav i veze

Nova šansa – Zaliječite vaše slomljeno srce da bi uživali u novoj vezi

Napisao admin

Bol slomljenog srca i razočaranja nakon kraja veze teško se zaboravlja i ostavlja dubok trag. Nakon takvog iskustva prilično je lako zatvoriti se u sebe i ne dopustiti nikome da vam priđe blizu, a teško je ponovno se opustiti s drugom osobom.


srce (foto: cure.ba)

Dopustite sebi da osjetite ljepotu nove ljubavi, ali budite oprezniji – ne emocionalno zatvoreni već spremni i pažljivi u izboru koga puštate u svoj svijet. Kako izbjeći slomljeno srce, au potpunosti uživati u novoj vezi?

1. Prvo morate u potpunosti biti spremni za novu vezu, emocionalno i mentalno. Tek kada budete zadovoljni sa sobom, svojim životom i nađete ono što vas ispunjava i raduje možete uspostaviti kvalitetnu vezu s drugom osobom.

2. Razriješite i zaboravite probleme prošlih veza, nemojte ih prenositi u novu. Nemoj tražiti ispunjenje kroz druge, razočaranje neuspjele veze tada će biti manje.

3. Pažljivo birajte s kime ćete podijeliti trenutke svog života. Kada se upoznajete s novim muškarcem, pažljivo slušajte i promatrajte. Djela govore više od riječi, posebno ako se ne podudaraju

4. Zaljubljenost nije izgovor, a strah da ne ostanete opet sami još i manje. Standarde koje držite za sebe (emocionalne i karakterne) zahtijevajte i od njega. Ako primijetite negativna ponašanja ne očekujte promjenu i ne tražite izgovore samo krenite dalje.

5. Na samim počecima veze ne zanosite se prebrzo. Naravno, ne morate biti hladni i očekivati neuspjeh, ali zdrava doza opreznosti nije na odmet. Pomirite se s time da neke veze jednostavno ne uspijevaju i da nitko zbog toga nije kriv, piše Index.

Dakle, u procesu nalaženja novog partnera ne gubite glavu, kap racionalnosti u moru osjećaja dobro dođe!

cure.ba

Komentari

komentara