Ljubav i veze

Skenirano ponašanje muškaraca – Otkrijte kojim trikovima on testira vas!

Napisao admin

Ako mislite da ste samo vi te koje neprestano skeniraju ponašanje muškarca, budite sigurne da i on šalje rendgenske zrake u vašem smjeru…


Ljubavni par (foto: cure.ba)

Sjeca se njegovih bivših

Da li, onako uzgred, spomene neku od bivših djevojaka i baš “simpatičan” gaf koji je napravila s njegovim roditeljima? Ako je odgovor “da”, jasno vam je da testira vašu ljubomoru, a ujedno vam stavlja do znanja da je obitelj važna stvar, piše Cosmopolitan.

Ispituje koliko ste ljubazni

Muškarci žele vidjeti koliko ste ljubazni ili trpeljivi. Najlakše je provjeriti vaše potencijale u restoranu. Zato budite ljubazni s osobljem (osmijeh) ili ako vam predloži da on plati račun obavezno kažite “hvala”.

Zapitkuju vas o vašem poslu

Nije li pomalo čudno ako vas malo-malo pita kako se slažete s kolegama ili imate li nekih problema u komunikaciji s pretpostavljenima. On želi da provjeri da li konfliktna osobnost ili imate problema s autoritetima (vjerojatno, tu misli na mušku “čvrstu ruku”).

Predlaže vam nešto neobično

Kada vam predloži da idete na neko čudno mjesto, na planinarenje ili skačete sa bungee jumpinga, želi vidjeti koliko ste otvoreni za avanture i nova iskustva.

cure.ba

Komentari

komentara