Ljubav i veze

civilizacijska tekovina – Šta muškarca čini sretnim

Napisao admin

Ako je jednakost polova civilizacijska tekovina, krajnje je vrijeme da neko počne da vodi računa i o onome što muškarci žele, zar ne?


muškarac (foto:cure.ba)

Veza bi trebalo da bude partnerstvo ravnopravnih, a ipak se mnogo češće govori o onome što žene čini srećnima… Da vidimo šta to muškarci žele. Evo “spiska lijepih želja” kojeg se “pridržavaju” u potrazi sa gospođicom Savršenom. 

Šarm

Ako žena muškarcu može da izmami osmijeh, dovoljno je šarmantna da može da se “izvuče” iz bilo koje situacije i to je muškarcima često neodoljivo, toliko da se ponekad vraćaju i ženi koja ih je povrijedila u prošlosti. Ako ih pitate zašto, obično nemaju objašnjenje, ali kažu da ona “ima nešto”… bez čega oni ne mogu.

Veličanstveno tijelo

Ukusi se, naravno, razlikuju, ali svaki muškarac ima nešto na šta je slab: guza, grudi, noge… Ali kad ulicom prođe djevojka koja ima to “nešto”, okrenuće se za njom. I to će mu uljepšati dan.

Lijepo lice

Kriterijumi koji određuju koja je djevojka zgodna mijenjaju se s godinama. Jedne sezone “u modi” su mršavice, druge žene sa oblinama. Ali lijepo lice uvijek je u vrhu liste muških želja. Ipak, ne bi trebalo da zaboravite da je ljepota prolazna i da žena treba da vas uzbuđuje na svaki način, duhovno, intelektualno, emotivno i fizički, savjetuje portal AskMen. U krevet idite sa onom pored koje želite da se budite (bar neko vrijeme).

Iskrenost i povjerenje

Najuspješniji odnosi grade se na povjerenju. Sve drugo je u rangu kule od karata. Ali, to je dvosmjerna ulica. Budite iskreni prema ženi sa kojom ste u vezi, samo tada možete isto da očekujete i od nje.

Poštovanje

Svaki muškarac želi poštovanje (ali često se izgubi iz vida da je to nešto što se zaslužuje). Ipak, niko ne želi da bude u vezi sa ženom koja mu “spušta” u društvu. 

Smisao za humor

Ovo obično žene kažu kada ih pitaju koje kvalitete bi trebalo da ima muškarac sa kojim su u vezi. Pa, i za njih je ovo prioritet. Svi mi želimo pored sebe nekoga ko će umjeti da nas nasmije.

Inteligencija i samopouzdanje

Ključni kvaliteti za građenje veze koja ima perspektivu. Muškarci žele vezu sa inteligentnom, ambicioznom ženom koja vjeruje u sebe, koja će ih motivisati da budu bolji.

Nježnost

Za nježnošću svi čeznemo. Kad naiđu loši periodi, treba nam neko ko će umjeti da nas utješi, da kaže lijepu riječ kad osjeti da nam je potrebna, da ćuti kad je vrijeme za ćutanje. Ali, dobrota se vraća dobrotom, to ne bi trebalo da izgubite iz vida.

Ljubav

Ono za čime svi tragamo, a samo rijetki srećnici uspiju da dosegnu… Zvuči ljigavo? Možda. Da li je istinito? Sigurno.

cure.ba

Komentari

komentara