Ljubav i veze

Ispovijest djevojke – Sestra i ja smo dnevno morale da spavamo i sa po 15 muškaraca

Napisao admin

Sestra i ja smo dnevno morale da spavamo i sa po 15 mušterija.


Prostitutka (foto: cure.ba)

Dešavalo se da po pola dana ne dođe niko, a onda naiđe grupa od desetak ljudi i mi moramo sve da ih zadovoljimo! S njima smo imale seks uglavnom iza zavjese kafane u Pećincima (Srbija) u kojoj smo radile, u njihovim automobilima ili u nekim mračnim uličicama.

Ovo je, kako piše beogradski Kurir saznaje, tokom istrage protiv D.M. iz Pećinaca rekla jedna od njegovih konobarica, koju je on tjerao da se bavi i prostitucijom! D.M. je optužen i za trgovinu narkoticima, budući da je kelnericama, sestrama od 24 i 25 godina, koje su narkomanski zavisnici, svaki mjesec tvrdio da su mu dužne za heroin koji im je nabavljao, a tjerao ih je da taj dug vrate tako što će pružati seksualne usluge gostima njegovog kafića!

Dušan Pašić, advokat djevojaka, kaže za “Kurir” da su dvije sestre iz Novog Sada u kafiću D.M. radile mjesec i po, odnosno četiri mjeseca.

“On je i ranije upošljavao narkomanke, ali prethodne žrtve iz straha nisu mučitelja prijavljivale policiji. Optuženi je devojke ucenjivao i primoravao ih na prostituciju. Znalo se da je svaki muškarac mogao da izabere neku od njih zbog seksa. Pola sata tih usluga koštalo je 30 evra, a sat 50! Pre nego što bi klijenti došli, devojke bi dobile dnevnu dozu heroina. Kad je na kraju priveden na saslušanje, D.M. je rekao da su mu dve sestre dužne po 60.000 dinara, ali ne znam kako je procenio da je to baš ta cifra”, rekao je Pašić i dodao da sestre potiču iz normalne, dobrostojeće porodice iz Novog Sada.

Ugrabile priliku

Ko zna koliko dugo nesrećne sestre ne bi izašle iz ovog pakla da D.M. nije uhapšen zbog drugog djela!

“One su to iskoristile i pobegle iz kafane”, kazao je advokat Pašić.

Vlasniku kafića bi 25. februara trebalo da bude izrečena prvostepena presuda u Višem sudu u Sremskoj Mitrovici, a ukoliko se dokaže da je kriv za ono što mu je stavljeno na teret, D.M. bi mogao dobiti do 10 godina zatvora!

doznajemo

Komentari

komentara