Ljubav i veze

Nikolina i Saša Kapor zvjezde cijelog primorja: Zašto su svi gledali u poznati bračni par! (FOTO)

Napisao H. H.

Poznati pjevački par trenutno uživa u zasluženom odmoru

Nikolina Kovač i Saša Kapor već godinama uživaju u skladnom braku i beskrajnoj ljubavi, a za njihovu sreću najzaslužniji je njihov sinčić Nikolaj, piše Glossy

Iako je mama, popularna pevačica uspela je posle porođaja da povrati vitku figuru, koju već godinama uspešno održava, a njen izabranik svakako ide u korak s njom.

Zahvaljujući redovnom vjezbanju i pravilnoj ishrani, Nikolina i Saša su ovog leta glavne zvezde svake plaže na koju kroče!

 

Bračni par Kovač-Kapor trenutno uživa u zasluženom odmoru, a sa svojim pratiocima i prijateljima na društvenoj mreži Instagram podelili su interesantne fotografije nastale na plaži. Na njima su pozirali zagrljeni, ali to nije najinteresantnije: posebnu pažnju privukla je činjenica da oboje izgledaju spremno za pistu!

 

 

Najviše komplimenata pobrala je Nikolina, koja je odabrala efektan i jednostavanbikini crne boje To, ipak, nije najzanimljivije na njima – zbog svoje nove tetovaže Nikolininog i Nikolajevog lika, i Saša je zaslužio pregršt lajkova i komentara hvale.

 

Komentari

komentara