Ljubav i veze

Htio je zaprositi djevojku, ali je saznao da ga vara pa joj se ovako osvetio

Napisao H. H.

Kada je saznao da ga vara njegova djevojka, jedan se Britanac odmah odlučio osvetiti.

Ipak, to je bilo sve samo ne klasična osveta, piše “Večernji“…

Muškarac je tri sedmice znao da ga njegova djevojka koju je planirao zaprositi vara s muškarcem po imenu Thomas Rue. Ali, on je šutio, pretvarao se da je sve uredu i pripremao se za osvetu.

“Kao što znate, Alex i ja najavili smo zaruke. Ali, ona ne zna da sam ja saznao da me vara. Šutio sam i sve joj namjestio. Za oko dva sata sve će biti gotovo, a ja za njezinu aferu znam tri sedmice već. U međuvremenu mi je slala poruke, fotografije u donjem rublju, a isto je slala i njemu”, govori u videu prevareni Britanac.

Iduća scena odvija se u kući gdje se u pozadini čuje romantična glazba, a on svoju djevojku poziva u sobu da je zaprosi. Krevet je prepun latica cvijeća, gore svijeće, romantika je na vrhuncu…

Muškarac je djevojci rekao da sjedne na krevet i počeo joj čitati. Pred kraj joj je rekao neka ona uzme pismo i pročita ga do kraja.

“Dok sove lete i twit, twit, twoo, ovo je veliko pitanje, pitam te…”, čitala je djevojka na što ju je njezin dečko pitao: “Tko je j… Thomas Rue?”

Djevojka je ostala u šoku sjediti na krevetu, a prevareni muškarac napustio je kuću i rekao kako je to kraj njihove veze.

 

Komentari

komentara