Ljubav i veze

Sumnja – Po čemu muškarci zaključuju da ih žena vara

Napisao admin

Ako se vaš dečko ili muž ponaša pomalo čudno, moguće je da su neki vaši postupci, iako možda potpuno bez razloga, kod njega izazvali sumnju u vašu vjernost. Evo šta kaže jedan muški časopis, koji su to znaci da žena vara muškarca.


Prevara (foto: cure.ba)

Muškarci imaju iste probleme kao i mi – ponekad nisu sigurni da li ih djevojka vara ili ne, a tada posežu upravo za muškim časopisima. Evo šta smatraju znacima da ih žena vara – žene, pazite se:

Dobar seks

Prema istraživanju Univerziteta Altantik sa Floride, muškarci koji podsvjesno sumnjaju da ih djevojka vara, mnogo više će se truditi u krevetu. Istraživači tvrde da je to zbog toga što nesvjesno pokušavaju da istjeraju sjemenu tečnost drugog muškarca.

Aktivna žena

Ako žena ovulira i aktivno traži nove partnere, biće puna elana i dosta će se kretati, kaže istraživanje sa UCLA. Povećana mobilnost povećava šanse za pronalazak partnera.

Karakter

Ako je žena otvorena, pametna i voli da izlazi, veće su šanse da će vas prevariti, kaže jedno istraživanje, što znači ovo: Ako niste dosadne, vjerovatno želite da prevarite dečka.

index.hr

Komentari

komentara