Ljubav i veze

KAKO DA SE ZALJUBI U VAS – Šta žene očajnički žele od muškaraca

Napisao admin

Čini vam se da ono što žene žele i dalje ostaje pitanje bez jasnog odgovora. Međutim, ne treba da gubite nadu, te da mislite da je sve izgubljeno. Još uvijek postoji značajan broj stvari koje većina žena voli.


Par (Foto: Cure.ba)

Evo nekoliko stvari sa predugačkog spiska koje možda mogu da vam pomogne da se vaša izabranica preko ušiju zaljubi u vas. Izaberite svoj način kako da joj se podvučete pod kožu i oborite je s nogu!

Supermen: Žene vole da budu zaštićene. Dakle, nedvosmisleno joj pokažite da ćete biti njen spasilac kad god ona upadne u neku nevolju. Žene su lude za muškarcima koji ne bježe glavom bez obzira od konflikta i znaju da odreaguju u trenutku sukoba. Budite sigurni da ugrabite svaku priliku koja vam se pruži da bi joj pokazali da ste jedan od ovakvih primjeraka.

Uvijek mirišite dobro: Reklame za parfeme možda pretjeruju u prikazivanju muškaraca koji “otkidaju” na parfem koji žena nosi. Ali obrnuto je takođe tačno. Izaberite miris koji vama odgovara. Ako idete na vaš prvi sastanak, najbolje je da ne pokušavate ništa eksperimentalno. Znate koji miris vam najbolje pristaje. Zapamtite, ono što se namirisali na svom prijatelju i oduševili se može da “smrdi” na vašoj koži! Sve zavisi od vašeg tjelesnog mirisa. Kada se naprskate parfemom ono kako ćete mirisati je kombinacija parfema i mirisa vašeg tijela. Budite mudri prilikom izbora.

Iznenađenja u izobilju: Žene vole iznenađenja, bilo da je to čokolada, ljubavna poruka, poklon ili buket cveća. Ženama iznenađenja nikad nije dosta, tako da ne štedite na njima. Potrudite se da i na ovaj način osvojite bodove kod nje! 

Bez laži i uvijanja: Iskrenost je uvijek najbolja politika. Nikad je ne lažite, posebno ako razmišljate o dugoj vezi. Nije važno što ćete dobiti neke početne minus poene, ali na kraju ćete pobjediti i osvojiti njeno povjerenje.

Savršeno tijelo: Tolike poznate ličnosti su opsjednute svojim mišićavim tijelima, ali činjenica je da djevojke lude za muškarcima sa dobrim tijelima. Ubacite se u naviku redovnog vježbanja, tako da postignete da se žene okreću za vama!

Oblačite se s ukusom: Ništa ne odbija žene tako kao loše obučen muškarac. Uradite provjeru sopstvenog stila, obratite pažnju na trendove u modi, posavjetujte se sa nekom iole modno upućenijom osobom da bi saznali šta najbolje izgleda na vama. Odjeća ipak čini čovjeka! 

Obratite pažnju na frizuru: Lude i brze frizure ne prolaze baš najbolje. Lijepo stilizovana i uredna kosa može vam dati potpuno drugačiji izgled. Šta čekate? Nabacite neku kul frizuru tako da možete impresionirati tu djevojku na koju ste bacili oko.

Magija vaših ruku: Možda ste svoju djevojku vodili u najbolje restorane u gradu, ali će njoj svakako biti draže ako ste sposobni da pripremite neko od njenih omiljenih jela (ili čak obične instant makarone) kada je gladna. Takve trenutke nikada neće zaboraviti.

cure.ba

Komentari

komentara