Ljubav i veze

Od sramežljivice do zavodnice – Postani neodoljivo privlačna muškarcima

Napisao admin

Znamo da ti se ponekad čini da ti niko ne želi prići, a ako je tako, vjerovatno imaš krivu vibru. Uz ovih nekoliko trikova ubrzo ćeš iz cure koja stoji sama za šankom postati cura koja privlači poput magneta.


par (foto:cure.ba)

Pokaži zube

Niti jedan muškarac neće htjeti prići curi koja se mršti. Osmjeh privlači ljude, pa ako se barem malo nasmiješiš, imati ćeš puno veći uspjeh.

Izbjegavaj grupe

Muškarci se boje prići djevojkama koje su u velikim grupama. Ako želiš više uspjeha, imaj pored sebe samo jednu frendicu. Njemu će biti lakše prići, a i veće su šanse da ćete voditi kvalitetan razgovor ako vas nema deset.

Daj priliku svakome

Pravilo od 5 minuta kaže da moraš pričati sa svakim barem toliko: Čak i ako ti se ne sviđa na prvu, možda se iznenadiš, a ako ti baš jako ne paše, znati ćeš da si pokušala.

Budi pristupačna

I nedostupna u isto vrijeme. Najbolja kombinacija je ona u kojoj ti se lako približiti, ali istovremeno teško impresionirati. Ovo ne znači da moraš biti bahata, samo da ne moraš padati na jeftine fore. Muškarci lude za ovakvim ženama, jer im se uvijek čini da ih ne mogu imati.

cure.ba

Komentari

komentara