Ljubav i veze

TABU TEMA-Koliko je gubitak nevinosti zapravo važan: 10 žena priča o svom iskustvu

Napisao H. H.

Nevinost je lukav koncept. U raznim kulturama ima drugačiji značaj.

Koliko je na ličnom nivou njen gubitak značajan za seksualni život žena, najbolje pokazuju njihove priče o tom famoznom prvom seksu. Jedanaest Amerikanki su nevinost izgubile kao tinjedžerke, sada su šestoj deceniji i otkrivaju kako je izgledalo njihovo prvo seksualno iskustvo.

 

On je bio oženjen i 30 godina stariji od mene”

Bio je u braku, tri decenije stariji od mene i kriv zbog preljube. Toliko sma željela to, insitirala na tome i na kraju dobila. Go muškarac je ležao na meni, a sve što sam mislila u tom trenutku bilo je: “Bože, nadam se da ovo više nikad neću uraditi”.

Nije boljelo, ali nije ni prijalo “

Imala sam 15, a on 19 godina. Nisam ga pitala da li je i on bio nevin, ali sam pretpostvila da jeste. Izbjegavala sam kontakt očima jer mi je bilo neprijatno. Nije boljelo uopšte, ali i nije bilo dobro. pitala sam se da li sam možda aseksualna. Poslije seksa smo dugo pričali, i naše drugo seksualno iskustvo je bilo prijatnije.

Izgubila sam nevinost na trambolini”

Svi moji prijatelji su nevinost izgubili prije mene, ja sam čekala da napunim 16 godina. Na jednoj žurci sam uočila prijatnog momka. Vodili smo ljubav na trambolini i nije bilo ništa posebno, ne onako kako sam ja zamišljala, ali je postalo je odlična tema za kasnije razgovore sa prijateljima.

Još sam u vezi sa svojom prvom seksualnom partnerkom”

Prvi seks sam imala sa ženom. Bilo je proljeće. Otišle smo u botaničku baštu držeći se za ruke. Vodile smo ljubav ispod jorgana, bilo je to nježno iskustvo. Nas dvije se i dalje volimo.

Poslije seksa, izašli smo iz automobila i svako je otišao svojim putem“

Izgubila sam nevinost sa momkom iz razreda u kojeg sam bila zaljubljena. Imala sam 18 godina. On mi se dopadao od prvog razreda. Bio je van mog domašaja dok jednog dana nismo počeli da se šalimo na tu temu. Sutradan smo se našli i oboje imali prvi seks u životu, u njegovom autu. Nije boljelo niti je bilo neprijatno. Najčudnije od svega je što smo poslije toga izašli iz automobila i skrenuli svojim putem.

Najneromatičnije veče u mom životu”

Oboje smo imali 17 godina. Moja mama nas je odvezala do njegove kuće, bili smo sami, ali mama to, naravno, nije znala. Samo što smo završili sa seksom, neko je ušao u kuću. Prvo što sam pomislila bilo je da se moja majka vratila. Međutim, to su bili njegovi prijatelji. Romatične večeri su tek uslijedile u mom životu.

– Vidimo se u ponedjeljak u školi – rekla sam mu i to je bilo to. Nismo ostali ni u prijateljskim odnosima, ali on je bio moja prva ljubav i ne žalim ni zbog čega. Nisam ga vidjela godinama, ali i dalje čuvam uspomenu na njega.

Pitala sam se da li je uopšte bilo seksa”

Prvo seksualno iskustvo doživjela sam neposredno prije mog 16. rođendana i bilo je poput horor filma. U pozadini se čula pjesma Er Kelija. Dok je ležao na meni, non stop sam ga pitala, da li mi vodimo ljubav. Odgovarao mi je potvrdno, ali ja nisam imala takav osjećaj. Poslije nekog vremena, osjetila sma nešto. Nije boljelo. On je uživao i rekao da se osjeća nevjerovatno. Bilo je gotovo, a da nisam dobila ni poljubac od njega. Vratila sam se kući, istuširala i spavala dok me alarm za školu nije probudio.

Toliko sam stisnula oči da su mi ispala sočiva”

Bila sam u srednjoj školi, moja mama i sestra su bile daleko. Uradila sam to u dnevnoj sobi. Toliko sam stegla oči da mu moja kontaktna sočiva ispala, moj partner i ja smo morali da se zaustavimo.

Nije znao da sam djevica”

Izgubila sam nevinost prilično kasno, oko 24. godine. Zabavljala sam se sa momkom kojem nisma mogla da kažem da sam nevina. Uvijek kada bismo pričali o seksu, promijenila bih temu. Jedne večeri smo malo popili i imali seks. Nije primijetio da sam djevica. Sada imam zdrav seksualni životi i ne stidim se svog tijela više. Aktivan seksualni život mi je pokazao koliko zadovoljstva žena može da doživi. U redu je da prvi seks imate kada osjetite potrebu za tim i kada ste spremni za to. Ne treba da osjećate bilo kakav pritisak.

Prvi put je bio sjajan”

Prvo seksualno iskustvo sam imala sa 16 godina sa dečkom sa kojim sam se zabavljala 8 mjeseci.To se desilo 30. decembra. On je takođe bio nevin. Bilo je divno. Ostali smo zajedno do završetka fakulteta, ukupno 2, 5 godine. Tako sam bila tužna kada ssmo raskinuli. Osim mog supruga, on je jedini muškarac sa kojim sam vodila ljubav. Poslije 22 godine smo se sreli i pričali o tome. Rekao mi je da se sjeća svega,piše  novi.ba

 

Komentari

komentara