Ljubav i veze

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 14. DECEMBAR – Bikovi pokušavaju da dovedu život u red, za Vage moguć kontakt preko Interneta, Vodolije na iskušenjima

Napisao admin

Pročitajte šta vas očekuje na ljubavnom planu u petak 14. decembra. Bikovi pokušavaju da dovedu život u red, Vage – moguć kontakt preko Interneta, Vodolije na iskušenjima


Horoskop (Foto: Cure.ba)

OVAN

Ne žurite sa donošenjem zaključaka ma šta da je u pitanju. Moguće je nerazumjevanje između vas i partnera, naročito ako se meša porodica ili ste dugo u braku a imate porodične probleme. Osjećate se priteranim uza zid, kao da morate da uradite nešto što biste najradije izbjegli. Ako ste slobodni, ne prihvatate poziv nekog ko je mnogo stariji od vas.

BIK

 Pokušavate da dovedete svoj život u red i to će vam vjerovatno poći za rukom, naročito ako ste u vezi sa nekim stabilnim znakom poput Jarca ili Škorpije Nemojte eksperimentisati ulaženjem u veze sa onima koji su potpuno drugačiji od vas, naročito ne sa vatrenim znacima koji vam neće pružiti potrebnu sigurnost niti će biti lojalni.

BLIZANCI

Od kako je Merkur, vladalac vašeg znaka ušao u znak Strijelca, postajete opušteniji ali vam tranzit Mjeseca i Marsa preko Jarca ipak donosi jake energije, htjeli ne htjeli postavljate partneru velike zahtjeve. S druge strane, možete se osetiti žrtvom veze u kojoj vi dajete mnogo više nego ona druga strana i ako se upustite u raspravu, vi ćete biti povrijeđeni.

RAK

Kada Mjesec tranzitira preko znaka Jarca Rak je na velikom iskušenju da izdrži pritisak okoline. To vam postaje prilično naporno jer se osjećate izolovanim, kao da i pored brojinih prijatelja nemate na koga da se oslonite. U ljubavi ste uzdržani, opterećeni vjerovatno nekim drugim problemima i ne možete partneru da pružite ono što on od vas očekuje.

LAV

Zatvarate se u sebe i ne dopuštate nikom da vas na bilo koji način ispituje o vašem privatnom životu, ne želite ni da se žalite niti da iznosite svoje nade, posebno ne u vezi sa Vodolijom. Jedan Ovan, Vaga ili Škorpija vas u priličnoj mjeri provociraju,ne uvijek sa lošim namjerama. Moguć susret sa Blizancima.

DJEVICA

Mars i Mjesec krajem dana prave dobar aspekt sa asteroidom Karmom u vašem znaku zbog čega možete imati utisak da bi trebalo da pozovete jednog Jarca, Raka, Škorpiju i da otvorite „karte“. Nemojte se opterećivati onim što možda čujete na svoj račun od Ovna ili Strijelca.

VAGA

Asteroidi Fantazija i Harmonija u vašem znaku u dobrom aspektu sa Merkurom u Strijelcu nagoveštavaju mogućnost kontakta preko interneta sa nekim koga površno poznajete. Dobićete poziv da se vidite negdje u gradu sa društvom sa kojim vam je uvijek prijatno. Moguće manje trzavice u domu.

ŠKORPIJA

 Saturn, planeta ozbiljnosti na početku vašeg znaka najviše utiće na oktobarske Škorpije koje žele susret sa nekim koga poznaju duže vrijeme iz viđenja. Rođeni početkom novembra pod uticajem su asteroida Kupidona koji u dobrom aspektu sa Mjesecom donosi lijepe vijesti od Raka a rođeni krajem znaka su pod uticajem Venere i očekuju poziv od Bika ili Riba.

STRIJELAC

Ne bi trebalo da se upuštate u bilo kakvu raspravu a biće provokacija razne vrste. Čak i ako vam je partner naklonjen i nije sklon raspravama, neko iz njegove tj. njene okoline može pokušati da vas provocira po nekim temama koje vama nikada nisu bile prijatne. Ako partner ima finansijskih problema, nećete znati tačno o čemu se radi.

JARAC

Vaš znak je izrazito naglašen sa tri planete u njemu i vi ćete morati da se dobro kontrolišete da ne kažete nešto što vam ne ide u prilog, ma o čemu da se radi. Očekujete poziv od Bika ili Škorpije i potrebna vam je vjerovatno mnogo više prijateljska podrška nego strastvena ljubav, bar ovih dana. Osim ako već niste u tajnoj vezi.

VODOLIJA

Trudite se da ostanete hladnokrvni u situaciji koja najverovatnije nije baš idealna ali vi to ne želite da priznate. Moguće da nemate dovoljno vremena za partnera ili ste izloženi nekoj vrsti iskušenja. Prenaglašen znak Jarca u odnosu na vaš, znači izvjesnu svojeglavost koja se okreće protiv vas.

RIBE

Dobro se slažete sa onima koji pokazuju poštovanje prema vama. Više vam je važnije da vas neko cijeni nego da demonstrira neku pretjeranu strast, osim ako ste rođeni pred sam kraj znaka. Rođeni početkom marta pod velikim su opterećenjem zbog poslovnih problema i vjerovatno sa partnerom vode razgovore na tu temu.

cure.ba

Komentari

komentara